damis72 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, Στο σπίτι έχω αυτή τη στιγμή το Cl-110 της Siemens για την 24άρα της Forthnet. Το έχω συνδέσει σε ένα wireless Linksys 200G (ISDN) το οποίο χρησιμοποιείται για AP και Switch. Αυτή την στιγμή υποστηρίζει 6 συσκευές στο τοπικό δίκτυο (HTPC, X360, HDSatReceiver, PS3, Laptop, PSP). Οι 3 συσκευές είναι Wired (X360, HTPC και HDSatReceiver) και οι άλλες 3 είναι Wireless (Laptop, PSP, PS3) Επειδή το CL-110 ψήνει αυγά και που και που κάνει disconnects και κολλάει. Επειδή το Linksys καταναλώνει ήδη μία Wired Connection για το CL-110 και θα ήθελα να βάλω άλλη μία Wired Σύνδεση με ένα PC ψάχνω για αντικατάσταση του Router CL-110 με έναν άλλο που να είναι και ασύρματος. Δεν μπορώ να βάλω το Linksys 200G γιατί είναι για ISDN. Ψάχνω για ένα Wireless Router ADSL2+ που να συνεργάζεται εξίσου καλά με Forthnet. Αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει broadcasts από το εξωτερικό δίκτυο (WOL) γιατί με το siemens δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα όσο και να έψαξα. Επίσης να υποστηρίζει είτε No-Ip είναι DynDNS. Εσείς τι προτείνετε ? ΤΙΑ
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 αν το wag200 σε καλυπτε μπορεις να παρεις το ιδιο για pstn.αν και το siemens ειναι πολυ σταθερο οπως επισης ειναι πολυ σταθερο και το speedtouch.αν εχεις προβληματα αποσυνδεσεων τοτε ζητα να σου αλλαξουν προφιλ.
damis72 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 poulinos είπε: αν το wag200 σε καλυπτε μπορεις να παρεις το ιδιο για pstn.αν και το siemens ειναι πολυ σταθερο οπως επισης ειναι πολυ σταθερο και το speedtouch.αν εχεις προβληματα αποσυνδεσεων τοτε ζητα να σου αλλαξουν προφιλ. Οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν ως επί το πλείστον όταν υπερθερμένεται ... σε αυτές τις φάσεις κάνω login με admin (wired) και κάνει πάνω από λεπτό για να φορτώσει την αρχική σελίδα του router. Η αλήθεια είναι ότι τραβάει αρκετό traffic και φαντάζομαι ότι περνάει τα όριά του. Το 200αράκι η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά αξιόπιστο και μάλλον προς τα κει βλέπω να καταλήγω. Πιο πολύ ρωτάω να δω αν κάποιος έχει προτιμήσει κάτι διαφορετικό και αν αυτό τον βόλεψε καλύτερα. Επίσης δεν ξέρω αν το 200αρι υποστηρίζει broadcasts από το WAN για να κάνω WakeOnLan από το Internet το HTPC - Κατεβαστήρι. Αυτό που λές με το προφιλ από που το ζητάς ? από το Support της Forthnet ? και ποιά είναι η διαδικασία ? κοινώς τι αλλάζει με αυτό ?
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 το να αργει να φορτωσει η σελιδα του ρουτερ το εχω δει και με αλλο ρουτερ λογω μεγαλου τραφικ.οποτε με αυτο οκ.τωρα αν και πραγματι καινε δεν εχω δει να κανει disconects τοτε.αν ειναι λογω θερμοκρασιας βαλε κανα φαν πανω τοτε .αν ειναι λογω γραμμης εκει ζητας απο forthnet να σου αλλαξουν προφιλ δηλαδη σου κοβουν λιγο ταχυτητα αλλαζοντας το margin για πιο σταθερα.παρατηρησε το margin συ να δεις αν παιζει.αν και μπορεις να κανεις και αυτην την αλλαγη στο σιεμενς καπου του οριζεις target noise margin
damis72 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω και αναλόγως θα πράξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.