Προς το περιεχόμενο

Γίνονται οι εξωτερικοί σκληροί NTFS?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύω σε ενα φωτογραφείο και θέλω να παίρνω τα project μου στο σπίτι. Το avi όμως απο εναν γαμο είναι τουλάχιστον 12GB

Με FAT32 σκληρό δεν μπορώ να το πάρω (εκτος αν το σπασω με το HJ Splitter και μετά το ξανα ενώσω με το HJoin... δηλαδή τρέχα γύρευε)

Πήγα στα multirama και μου είπαν οτι οι εξωτερικοί γίνονται πλέον NTFS. Πήγα μετά σε ενα φίλο μου που εχει MyBook 500GB απο πέρσυ του είναι FAT32. Στη διαμόρφωση έχει επιλογή για NTFS αλλά όχι για FAT 32.

Τι σημαίνει αυτό? Όταν τον κάνει format μπορεί να τον κάνει μόνο σε NTFS? Και αμα θέλει να τον κάνει FAT32? Η μήπως απλά έτσι το γράφει το NTFS?

Ευχαριστώ για την προσοχή σας...

Δημοσ.

Γιατι δεν τον συνδειεις στον υπολογιστη σου , δεξι κλικ στο σκληρο και διαμορφωση NTFS , (ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ) αλλα δεν ειμαι σιγουροσ αν θα στον αναγνωριζει μετα το συστημα διατι αυτο ειναι σε FAT32

Δημοσ.

Ένας δίσκος FAT32 μετατρέπεται εύκολα, με μια εντολή, σε NTFS χωρίς να γίνει format και χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του. Περαιτέρω πληροφορίες σε αυτή σελίδα της Microsoft.

Δημοσ.

Start-->run--> convert D: /fs:ntfs

(όπου "D" βάζεις το γράμμα που σου αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου το δίσκο).

Με αυτόν το τρόπο δεν χάνεις τα δεδομένα σου. ;)

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει! Τώρα θα τον αγοράσω τον δίσκο για αυτήν την δουλειά αμα μπορώ να τον κάνω ΝΤFS και έτσι να μεταφέρω αρχεία 10GB.

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα λόγο USB συνδεσης ε? Απλά θα είναι πιο αργή η μεταφορά έτσι?

Δημοσ.

Δεν θα ειναι τοσο αργο , απλως πιστευω να μην σε πειραζει τοσο πολυ να περιμενεις 1 με 2 λεπτά παραπάνω για την αντιγραφή του αρχείου.

Δημοσ.
Start-->run--> convert D: /fs:ntfs

(όπου "D" βάζεις το γράμμα που σου αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου το δίσκο).

Με αυτόν το τρόπο δεν χάνεις τα δεδομένα σου. ;)

τι μαθαίνει κανείς :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...