greguar84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλημέρα,σε όλους.... Ψάχνω ιστοσελίδα(όχι πρόγραμμα!!!) που να κάνει convert σε παντώς τύπου αρχεία εκείνη τη στιγμή. Η διαδικασία έχει ως εξής: Κάνεις browse το αρχείο που θέλεις να γίνει convert---η σελίδα το αναγνωρίζει δείχνοντας σου τον τύπο του αρχείου(flv,mp3,wmv,etc)---εσύ ύστερα επιλέγεις τον τύπο στον οποίο θέλεις να μετατραπεί το αρχείο σου---η σελίδα ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα και ανάλογα τον όγκο του αρχείου σου βγάζει μέσω link το αρχείο σου----κάνοντας κλικ πάνω του το κατεβάζεις εκείνη τη στιγμή στο pc σου... PS:Είχα βρει μια σελίδα που ξεκινούσε από media....κάτι αλλά λόγω format την έχασα....
alex2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ποιο είναι το πλεονέκτημα να χρησιμοποιείς σελίδα αντί να τα κάνεις convert μόνος σου?Έτσι από περιέργεια....
opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ποιο είναι το πλεονέκτημα να χρησιμοποιείς σελίδα αντί να τα κάνεις convert μόνος σου?Έτσι από περιέργεια.... - Οταν δεν έχεις το πρόγραμμα για convert - Οταν το πρόγραμμα το χρεώνουν για να το πάρεις - Οταν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις installation λόγω admin rights (δίκτυο...) - Οταν είσαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχεις τα προγράμματα σου
alex2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μάλιστα,ΟΚ περί ορέξεως.... Εγώ δεν νομίζω να έχω βρεθεί ποτέ στην ζωή μου σε καμία από αυτές τις καταστάσεις και να θέλω να κάνω κάποιου είδους convert. Τεσπα....μου λύθηκε η απορία
greguar84 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 http://media-convert.com/Αυτή χρησιμοποιώ εγώ.. Thanx φίλε αυτό έψαχνα,αυτό είχα δηλαδή απλά το είχα χάσει... opts το είδα το δικό σου απλά έχει ένα πλεονέκτημα το media-convert ως προς το δικό σου γιατί το κατεβάζεις εκείνη την στιγμή ενώ με το δικό σου στο στέλνει με mail. Ευχαριστώ πάντως.
GIANNISPATRA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 - Οταν δεν έχεις το πρόγραμμα για convert Υπάρχουν χιλιάδες στο internet με ένα search στο google θα δεις τα αποτελέσματα. -Οταν το πρόγραμμα το χρεώνουν για να το πάρεις Συμπληρώνω ότι στα χιλιάδες προγράμματα υπάρχουν και πολλά freewares - Οταν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις installation λόγω admin rights (δίκτυο...) χρησιμοποιείς εδικές portable εκδόσεις ταχύτατες και χωρίς installation . - Οταν είσαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχεις τα προγράμματα σου Τα βάζεις σε flashaki και στο πορτοφόλι και τελείωσες.... και έχεις τα προγραμματά σου παντού Γενικά εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα τέτοια online converters για προσωπικά μου αρχεία . Αφού τα ανεβάζεις στον server αυτοί έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οτιδήποτε .. Για να μετατρέπεις βίντεο youtube εντάξει.
opts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Το Zamzar.com has a traffic rank of: 6,435 παγκοσμίως σύμφωνα με την alexa Οπότε φαντάζομαι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να κάνουν απλά και γρήγορα τη δουλειά τους και να μην έχουν ούτε flashaκια ούτε portable εκδόσεις, ούτε επιπλέον dll/registry entries για τα conversion Είναι προσωπική υπόθεση και προτιμήσεις Το θέμα είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται αρκετά
2arkoudi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Oποιος θελει freeware προγραμμα ας κατεβασει το Super (converter) κανει <<παπάδες>>!! http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html
opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Oποιος θελει freeware προγραμμα ας κατεβασει το Super (converter) κανει <<παπάδες>>!! http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html Να μη το δει η Ιερά Μητρόπολη μπορεί να το αφορίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.