thitapet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Παιδια καλημερα. Θελω να παρω ενα φορητο, τον οποιο θα χρησιμοοποιω και στο Πανεπιστημιο για παρουσιασεις σχεδιων (Cad, 3d studio κτλ). Ο Αδερφος μου μου προτεινε αυτο: http://www.megamarket.gr/fujitsusiemensamiloxi2528909-p-62430.html?filter_id=83 Μπορω να διαθεσω μεχρι και 1600 εβρω... Θα ηθελα τη γνωμη σας και θα με ενδιεφερε να ακουσω και αλλες προτασεις για τα χρηματα που μπορω να διαθεσω. Ευχαριστω Υ.γ. Οθονη υποχρεωτικα 17αρα...
kotetsi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε: HP 8710w, το βρίσκεις και στο χιλιάρικο πλέον (με επεξεργαστή της αμέσως προηγούμενης γενιάς). Διάβασε το σύντομο review μου που έχω στην υπογραφή μου για πληροφορίες και δες στο skroutz.gr για τη χαμηλότερη τιμή. Με ανώτατο όριο τα 1600 ευρώ μπορείς να αγοράσεις το μοντέλο που σου προτείνω με επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, 200άρη σκληρό (πάντα στις 7200rpm) και κάρτα γραφικών Quadro FX3600M (αντί της 1600M του παλαιότερου μοντέλου).
thitapet Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 kotetsi ευχαριστω για την προταση σου... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ FUJITSU SIEMENS ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΠΤΟΤ.
kotetsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ωραία... Το Xi2528 βασίζεται στο παλιό σασί που υπήρχε στο M3438G, με ό,τι κακό μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την απαγωγή θερμότητας και τη διατήρηση υψηλών μέσων θερμοκρασιών στο φορητό. Ένα άλλο μειονέκτημα που έχει το εν λόγω σασί είναι το αυξημένο βάρος του (4.0kg) για τα σημερινά δεδομένα (HP-Compaq 8710 series: 3.4kg, Macbooks: 3.1kg, Toshiba P300 series: 3.3kg), το οποίο το καθιστά πολύ δύσκολο να μεταφερθεί. Την ανησυχία μου θα εκφράσω και για το δεύτερο σκληρό με τον οποίο εξοπλίζεται το λάπτοπ (έχει 2χ320GB), ο οποίος είναι πολύ πιθανόν, πάλι λόγω της θέσης όπου βρίσκεται να ζεσταίνεται περισσότερο από το κανονικό με αποτέλεσμα την πρόωρη φθορά του. Κατά τα άλλα, ο συγκεκριμένος φορητός είναι μια πρόταση που δε θα σε αφήσει παραπονεμένο όσον αφορά τη δουλειά που θέλεις να κάνεις αλλά ούτε και ενθουσιασμένο. Απ' ό,τι κατάλαβες, έχω εμπειρία τόσο από Fujitsu Siemens όσο και από design progams.
stauros772000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 λοιπον ,ελπιζω να σε προλαβα και να μην εκανες την βλακεια να παρεις fs.ολα τα λαπτοπια της εταιριας αυτης,ειναι ετσι φτιαγμενα ,ωστε να χαλανε μολις περασει 1 με 1,5 χρονος,μιλαμε για σαινια κατασκευαστες,τους παραδεχομαι.... το κυριοτερο φιλε μου ειναι οτι με τα λ7 που δινεις,περνεις τον κορυφαιο ολων των εποχων toshiba x200 21k με 2 καρτες 8600....στα 1500 ευρω....το μηχανημα τα σπαει....πριν 4 μηνες βγηκε με κοστος 3000 ευρω,πριν 3 βδομαδες το ειχαν 2000 ευρω ,και τωρα το βαλανε στα 1500....αν τα ειχα ,δεν το συζητουσα.... και μην διανοηθεις να το συγκρινεις με FS γιατι μονο το ονομα toshiba ,θα προκαλεσει εγκεφαλικο στην fs και θα βαρεσει πτωχευση....δεν συζηταμε για δυνατοτητες....
sintalkas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Έτσι είναι οπώς τα λέει το παιδί θα το πάρεις και σε ένα χρόνο και ένα μήνα θα σου έχει χαλάσει ως διαμαγείας και θα σου ζητάνε τα κερατά σου για να στο επισκευάσουν .Αν θες ένα φτηνό λάπτοπ πήγαινε σε acer μεριά ,που τον τελευταίο καιρό έχει φτιάξει πάρα πολύ την ποιοτητά της...
basilis5 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 +toshiba εκτος και αν θες να δεις απο κοντα το ποσο αθλιο ειναι το σερβις της φουτζιτσου! οχι οτι χαλανε ολα,αλλα εχουν παραδοση. εγω ειμαι ακομα στα δικαστηρια με φουτζιτσου
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 γιατι δεν κοιτας αυτο??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905657
kpartsi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε: HP 8710w, το βρίσκεις και στο χιλιάρικο πλέον (με επεξεργαστή της αμέσως προηγούμενης γενιάς). Διάβασε το σύντομο review μου που έχω στην υπογραφή μου για πληροφορίες και δες στο skroutz.gr για τη χαμηλότερη τιμή. Με ανώτατο όριο τα 1600 ευρώ μπορείς να αγοράσεις το μοντέλο που σου προτείνω με επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, 200άρη σκληρό (πάντα στις 7200rpm) και κάρτα γραφικών Quadro FX3600M (αντί της 1600M του παλαιότερου μοντέλου). Δυστυχώς η σύνθεση με T9300 2.5GHz, 200άρη σκληρό και την FX3600M παίζει στα 2 χιλιάρικα... Στα 1600 ευρώ υπάρχει η έκδοση με τον Τ7500 2.20 GHz, 120άρη σκληρό και κάρτα γραφικών την 1600... Πάντως μπορείς να κοιτάξεις και από 8710p μεριά που σίγουρα δεν έχει τις επιδόσεις που έχει η σειρά w αλλά πρόκειται για πολύ δυνατούς υπολογιστές με τρομερή ποιότητα και τιμές σήμερα πολύ χαμηλές για αυτά που προσφέρουν. Για παράδειγμα ο συγκεκριμένος T9300/2048/250/17/Nvidia Quadro NVS 320M 256MB είναι στα 1540 ευρώ!!!! Άριστη αγορά!!!! Η διαφορά είναι στην ανάλυση οθόνης και ότι η κάρτα γραφικών 320Μ δεν είναι το τέρας επιδόσεων που είναι η FX3600M αλλά παραμένει μια πάρα πολύ δυνατή κάρτα γραφικών, πολύ πιο δυνατή για παράδειγμα από την 8600GS του FS που σου πρότεινε ο αδερφός σου. Αν εχεις τα χρήματα και υψηλές απαιτήσεις πήγαινε για την σειρά w διαφορετικά και με την σειρά p θα κάνεις τέλεια την δουλειά έχοντας εξίσου υψηλές επιδόσεις. Για ποιότητα δεν το συζητάμε.... Η σειρά 8710 (p ή w) είναι τα πιο ποιοτικά φορητά που υπάρχουν στην αγορά. Χρήση μαγνησίου και 3 χρόνια εγγύηση τα λένε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.