bells Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 με το χαρακτηρησμο μαγεια για αυτο το τραγουδι τι περιμενες να ακουσεις! θα συμφονισω με τον telas και ακου και τη δικια μου (μαγεια)
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ??? χωρις πλακα, αν αυτο το τραγουδι το κανανε σκυλοτραγουδο θα ηταν η τοπ επιτυχια της χρονιας! μιλαει ο εμπειρος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Το τρακ αυτό είναι πρωτοφανώς αξιοπρεπές για τις αηδίες που μας έχει συνηθίσει ο Αλκαίος. Δυστυχώς για αυτόν,έχει διαβρωθεί τόσο πολύ κάνοντας τον καραγκιόζη και τραγουδώντας γελοιότητες για τους επίσης γελοίους κοιλαράδες εργολάβους που συχνάζουν στα κωλομάγαζα που έβγαζε το νυχτοκάματό του,που πλέον ότι και να ερμηνεύσει, η δυσπιστία θα κερδίζει...
-WISE- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 δεν μαρεσε... εγω σαν μαγεια παρολο που δεν ακουω ελληνικα,θεωρω αυτο. "μαγεια" με βαση τα ελληνικα δεδομενα emo(en my opinion):lol:
JennyP Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εμένα μου άρεσε το τραγούδι, κυρίως στη μουσική. Τα λόγια ήταν επαναλαμβανόμενα αλλά στο "όλο" του το τραγούδι ήταν ωραίο.
elena blue Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ενω το ορχηστρικο στην εισαγωγη ειναι οντως μαγικο, δυστυχως δε σε προιδεαζει για την "πατατα" που ακολουθει. ο,τι ειχε να δωσει ο αλκαιος στην εγχωρια ποπ, το εδωσε το 93-94. μετα το γυριζε σε ενα βαρυ και μονοτονο ψευτολαϊκο μπουζουκικο στυλ, επαναλαμβανει τα ιδια και τα ιδια. σοου, χορευτικα και λοιπα ακροβατικα δε δυναται να κανει ελεω σωματοτυπου, με τι ορεξη λοιπον να πας να τα "σκασεις", για να τον ακουσεις... δεν ειναι τυχαιο που ουσιαστικα ειναι στα αζητητα εδω και 4-5 χρονια... Υ.Γ: btw, καποιες "θρυλικες" μορφες των 90's, οπως η τοπαζη, η αθηνα χαϊκαλη, η κωνσταντοπουλου, ο αντωνιαδης κλπ τι απεγιναν αραγε;
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ο Αλκαιος ειναι στο τοπ 10 των αντιπαθεστερων "καλλιτεχνων" Δυστυχώς έχει "βουτήξει ένα υπέροχο όνομα... Αν ζούσε ο αλκαίος θα τον έπνιγε με τιος χορδες της λύρας του, όπως ο Hitman στιο βιντοπαιχνίδι
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 εγώ με τον όρο ''μαγεία'' εννοώ κάτι τέτοιο. το solo μετά το 3.35 είναι όλα τα λεφτά ωραίο κομματι. Αλλα με την μαγέια λεμε κάτι που σε παρασύρει στις σκέψεις κι όχι στα headbanging. Εγώ μαγεια λεω αυτά. Κι όσοι πιστοί, ακούσετε: Για έναν ροκα ή για κάποιον συναισθηματικό... Lake of Tears - To Blossom Blue Για κάποιον που του αρεσει το proggressive και γενικα τα guitar solos Για μυστηριακούς τύπους....) Για κλασσικους Tannhäuser - Tristan und Isolde Για ψαγμενους....) McKennitt - Mummers dance Για τους γκοθαδες Tristania-My Lost Lenore Για έναν που δεν χαλιεται όταν στα clean vocals ανακατευονται με death φωνητικα, όταν η μουσική είναι θεική 1. Ενα χειμωνιάτικο Agalloch - She Painted Fire Across The Skyline Pt-1 2. Κι ένα ποιητικό αριστουργημα (μην σας τρομαξουν τα αρχικα φωνητικα, μετα στρώνει ) ΑΥΤΑ! Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα μιλώντας για μαγεία... (τίτλος θέματος)
Typhoon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για αλκαίος όντως δεν ήταν κακό. Anyway my choice:
poihths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βαρβατιλας απίστευτα κομματια σε ευχαριστω. μαλλον με εκανες gotha xaxa δεν ήξερα καν το είδος αλλα βλεπω οτι με τρελαινει
mpakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΥΠΟΥ ΕΜΟ ΚΤΛ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ.ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ συγνωμη παρεξηγησης...:fear:
marantonis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 _ :lol::lol::lol: και το comment Οσες φορές και να το ακούσω....δεν είναι αρκετές.... ειναι ολα τα λ7
Barbattilas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 βαρβατιλας απίστευτα κομματια σε ευχαριστω. μαλλον με εκανες gotha xaxa δεν ήξερα καν το είδος αλλα βλεπω οτι με τρελαινει Ευχαριστώ κι εγώ που βρεθηκε κάποιος να εκτιμήσει τον χρόνο μέχρι να μαζέψω τα λινκ. ΕΣΥ! Κοίτα οι Τριστανια στα τρια πρώτα άλμπουμ τους έιναι απλα θεικοι. Μετα γίναν λίγο μέτριοι για τα δικα ΤΟΥΣ δεδομένα. Παίζουν γενικα μουσική για να το θέσω λίγο κατανοητα...όπως οι Nightwish στο πρώτο τους ας πούμε. Αλλα με πιο μεσαιωνικό ήχο....) Πάντως η μουσική δεν έχει όρια... Το θεωρώ περίεργο κάποιος να ακούει και να εκφραζεται μονο με λαικά όπως για μένα θα ήταν περίεργο αν έλεγα ότι ακούω ΜΟΝΟ μέταλ. Ακούω ΚΥΡΙΩΣ μεταλ Τι μου θύμισες! Εγώ δεν έιμαι ποιητής είμαι στιχακι. (άσχετο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.