chrismfz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Χαιρετώ το φορουμ. Ειχα δώσει παλαιότερα ενα σεναο απ απο τα παλια (μονο wep, 11mbps max etc) σε εναν φιλο μου για λιγο καιρο να κανει ενα δικτυο μεσα στο σπιτι του. Τελικα πηρε καινουριο εξοπλισμο και το πηρα πισω. Το απ δουλευε κανονικα γιατι εγω το εβγαλα απο την μπριζα για να το παω σπιτι μου... Πανω που πηγα να το στεισω εγω σπιτι μου κανω ενα ρεσετ με το κουμπακι απο πισω και βλεπω να σβηνει το wlan και να αναβοσβησει μια φορα το λαν. Οκ λεω ρεσετ εγινε. Παω να το κουμπωσω στον υπολογιστη για να κανω τις ρυθμισεις και δεν βρισκω την IP του με τιποτα... Δοκιμασα την δικια του 192.168.1.100, 1.50, μετα αρχιζα να δοκιμαζω 192.168.0.1 0.2 0.3 0.50 .100... μετα 192.168.2.1 /2/5/10/50/100 και παει λεγοντας. Επισης δοκιμασα την παλια ip που είχε ο φιλος μου παλι τιποτα.. Δοκιμασα μηπως είχε dhcp ανοιχτο και επερνα αυτοματα ip παλι τιποτα... Εχει φαει καμια 10ρια ρεσετ αλλα παλι τιποτα... Εν το μεταξυ σε οτιδηποτε ip address κανω Ping το λαμπακι του ap για το LAN αναβοσβήνει κανονικα οποτε πακετα φτάνουν και υπεθεσα οτι το Lan Interface δεν εχει προβλημα... Δοκιμασα επισης tcpdump, nmap αλλα παλι τιποτα... Υπαρχει λοιπον κανενας τροπος να μαθω τι IP πηρε το senao ή απλα εξεπνευσε ετσι ξαφνικα και θα το κλαψω?
nske Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Η διεύθυνση που αναφέρει στο manual ότι έχει by default είναι από αυτές που δοκίμασες, έτσι; Επίσης έβαλες για διεύθυνση στον υπολογιστή σου διεύθυνση στο ίδιο subnet με αυτή;
chrismfz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τα παντα.. την default, την προηγουμενη που χρησιμοποιουσε ο φιλος και γενικα σχεδον ολο το 192.168.0 / 1 / 2 subnets
ikaros81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να πέρνει dynamic και όχι Static ΙP όταν κάνεις reset ? Αμα είναι δοκίμασε να το βάλεις πάνω σε κανένα modem-router μήπως και πάρει IP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.