Προς το περιεχόμενο

Γενικό πρόβλημα με site. Windows XP explorer


MarinaHope18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.

Εχώ ένα πρόβλημα με τον explorer με συγκεκριμενα site. Για να γινώ πιο σαφης. Οταν ανοιγώ site όπως το insomnia.gr, το in.gr. όλα μια χαρα. Και τα site ανοιγουν γρήγορα. Από την αλλή όταν ανοιγω site οπως το facebook η το yahoomail καθυστερούν χαρακτηριστικά και δεν ανοίγει ποτε η ιστοσελίδα τους. Τι μπορεί να φταιει;; Ακούω προτάσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του browser καταρχήν.

Αν δεις ότι δεν διορθώνεται η κατάσταση μπορείς να δοκιμάσεις άλλον browser όπως Firefox ή Opera.

Εν τω μεταξύ τα δύο site που ανέφερες είναι κατεξοχήν αργά....ειδικά το facebook είναι απελπιστικά αργό από μόνο του,και το yahoo mail είναι έτσι και έτσι αλλά γρήγορο δεν θα το χαρακτήριζα.

Δημοσ.

Αν είσαι σε dialup τουλάχιστον για το yahoo mail είναι αρκετά αργό. Περίμενες αρκετά πριν δεις ότι δεν σου φορτώνει καθόλου ?

Δημοσ.

ΝΑι ειναι παεί τορμερα αργά όταν κάνω login και τελικά δε φορτώνει καθόλου τη ιστοσελίδα. Θα δοκιμάσω κανένα άλλο explorer όπως είπε ο άλλος φίλος. Πολλές φορές όταν πληκτρολογώ και στο google κάποια αναζήτηση συμβαίνει το ίδιο. Κολλάει και δεν την κάνει. Δοκίμασα αυτό με το cache αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό με τα δεδομένα που λες είναι η dialup σου

Δες την ταχύτητα που συνδέεσαι σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις που βλέπεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...