cyber_katsarida Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 χω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο modem στα vista:κάνω εγκατάσταση τους drivers και όλα καλά.μόλις όμως τους έβγαλα και προσπάθησα να τους βάλω αργότερα δεν μπαίνανε.συγκεκριμένα μου εμφανίζει το τελικό στάδιο της εγκατάστασης και μου ζητάει reboot για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.όσα reboot και να κάνω δεν γίνεται τίποτα.πάλι το ίδιο μήνυμα.δοκίμασα και χειροκινητα δίνοντας το path στα vista ώστε να ψάξουνε για τους drivers αλλα τίποτα. δοκιμάζω την ίδια διαδικασία σε άλλον υπολογιστή με vista (install-unistall-install) και εκεί έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. καλά τι γίνεται με αυτό το Modem;αμα μπούνε μια φορα οι drivers δεν ξαναμπαίνουνε;έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; καμια λύση...εκτος του να το πετάξω;
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Οπως το ειπες.το πετας.το θεωρω κριμα να εχεις usb modem οταν με ουτε 40 ευρω βρισκεις ρουτερ.αλλιως δοκιμασε με αλλους drivers.παντως ολα τα usb ειναι για πεταμα αλλο τοσο ta crypto
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ναι αυτό είναι στα υπόψην,θα γίνει σύντομα.άλλη έκδοση drivers δε νομίζω να υπάρχει.δοκίμασα αυτούς που έχει το cd και κατέβασα και από το site της crypto.απλά μου κάνει εντύπωση πως είχα το ίδιο αποτέλεσμα σε διαφορετικούς υπολογιστές (θα δοκιμάσω και σε έναν 3ο).οπότε κάτι γίνεται με τους drivers γι αυτό ρώτησα αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα.τι ήθελα και τους έκανα unistall!
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 τελικά μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό όντως ισχύει με τους συγκεκριμένους drivers.προφανώς κάποια αρχεία παραμένουν και εμποδίζουν την επανεγκατάσταση.οπότε πρέπει να σβήσω κάτι χειροκίνητα αλλά δεν ξέρω τι;ξέρει κανείς που μπορεί να έχουν αποθηκευτεί τετοιου είδους αρχεια. πχ καταλογος temp.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 στο program files μενουν αρχεια.ελπιζω ναμην εχουν μεινει εγγραφες στην registry διοτι μετα σε βλεπω με system restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.