Προς το περιεχόμενο

Προτασεις αγορας

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω ενα λαπτοπ μεταξυ 800-900 ευρω.Επειδη δεν ξερω και πολλα γυρω απο τους υπολογιστες και ειδικοτερα τους φορητους θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες ιδεες.

Θα τον χρησιμοποιω κυριως για ιντερνετ, ταινιες, και παιχνιδια δηλαδη λιγο απο ολα.

Δημοσ.

Καλη επιλογη φαινεται η παραπανω αλλα δεν εχει καλη καρτα γραφικων.

Εμενα μου αρεσε αυτος ο toshiba επειδη εχει 17αρα οθονη αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη η καρτα γραφικων γιατι ποτε δεν χρησιμοποιησα ati.

Τι μου προτεινετε εσεις κοιταζοντας και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα?

Δημοσ.
]

Οπως βλέπεις και οι δύο ίδιες επιδόσεις έχουν.

Ναι απλα ο toshiba εχει καρτα γραφικων με 256ΜΒ ενω ο ΗΡ 128ΜΒ.Σε μερικα παιχνιδια ειναι αρκετη η διαφορα.

Δημοσ.

Ούτε εγώ γνωρίζω πολλά από φορητούς αλλά οι δύο κάρτες δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Είναι και οι δύο σχετικά αδύναμες για νέα παιχνίδια και τα παραπάνω 128MB δε θα κάνουν κάποια διαφορά.

Δημοσ.
Ναι απλα ο toshiba εχει καρτα γραφικων με 256ΜΒ ενω ο ΗΡ 128ΜΒ.Σε μερικα παιχνιδια ειναι αρκετη η διαφορα.

Οι καρτες γραφικων των φορητων δεν ειναι πολυ γρηγορες,οποτε δεν χρειαζονται πολυ μνημη,γιατι πολυ απλα δεν εχουν την ταχυτητα να την γεμισουν!!

Η επιπλεον μνημη ειναι λοιπον αχρηστη..

Δες εδω ενα επεξηγηματικο αρθρο:

How much graphic memory makes sense?

Δημοσ.

Οπως σας ειπα και παραπανω δεν γνωριζω και πολλα απο υπολογιστες γι'αυτο δεν σας φερνω αντιρηση.Αν θελετε πειτε μου καποιο συγκεκριμενο στο οποιο θα μπορω να παιζω κανενα παιχνιδι και να βλεπω ταινιες(αρα κοιταζω για 17αρα οθονη).

Το μπατζετ ειναι λιγο πανω λιγο κατω στα 900 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...