Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση 2 router

^NaST^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να συνδέσω το router μου speedtouch 585i με κάποιο άλλο router ένα philips μέσω wifi και μπαίνω στο internet;

Δημοσ.

Δλδ να παιρνεις απο το ενα ασυρματα στο αλλο? Απ οσο ξερω δεν γινεται, ενσυρματα γινεται ομως

Δημοσ.

Στο router μου κάνει κάπου scan και βρίσκει ασύρματα δίκτυα. Εγώ θέλω να το συνδέσω με ένα άλλο router για να μπαίνω στο internet. Αυτό ρωτάω..

Δημοσ.
Στο router μου κάνει κάπου scan και βρίσκει ασύρματα δίκτυα. Εγώ θέλω να το συνδέσω με ένα άλλο router για να μπαίνω στο internet. Αυτό ρωτάω..

to router κάνει κάπου scan ?

κατι δεν μας λες σωστα μου φαινεται

Δημοσ.

Δλδ ο φιλος σου εχει το philips με ιντερνετ , ενω εσυ δεν εχεις ιντερνετ...σωστα?

Το ρουτερ σου εχει WDS δλδ τα εξης ΄..Wireless Point-to-Point Bridge, Wireless Point to Multi-Point Bridge , Repeater with Wireless Client Association . Αν μας πεις και το αλλο τι ρουτερ ειναι...κατι θα γινει...

Δημοσ.

Μαλλον οχι....εχει οντως επιλογη WDS enable κ μετα Scan...πρεπει να ρυθμισει το αλλο ρουτερ πρωτα...και να εχουν τις MAC στη λιστα.

Δημοσ.

Στο άλλο router βρήκα κάπου :

Access Control

For a more secure Wireless network you can specify that only certain Wireless PCs can connect to the Access Point. Up to 32 MAC addresses can be added to the MAC Filtering Table. When enabled, all registered MAC addresses are controlled by the Access Rule.

* Enable MAC Filtering: Enable Disable

* Access Rule for registered MAC address: Allow Deny

* MAC Filtering Table (up to 32 stations):

ID MAC Address

1 00 : 00 : 00 : 00 : 00 :00

Αν βάλω δηλαδή εδώ το MAC Address του δικού μου router θα συνδεθεί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...