Amadeus7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Θέλω να μου προτείνετε ένα πακέτο μίας εταιρίας που να περιέχει και adsl και τηλέφωνο (αριθμό). Θέλω να φύγω τελείως από τον οτε και να μην πληρώνω σε αυτόν ούτε πάγιο. έως τώρα πλήρωνα συνολικά 45-50 ευρώ το μήνα οπότε θέλω κάτι πολύ φθηνότερο. στην περιοχή μου δεν υπάρχει κανένα ιδιόκτητο δίκτυο άλλης εταιρίας οποτε δε νομίζω να μπορώ να έχω ταχύητες 24mbps. έχω ακούσει για ένα πακέτο της vodafone που είναι γύρω στα 35ευρώ το μήνα. παρακαλώ όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθίσει γιατι αυτή την περίοδο δεν έχω ιντερνετ και θέλω σύντομα να βάλω.
george1994 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Χωρις ιδιοκτητο δικτυο αλλου παροχου (εκτος του ΟΤΕ) να υπαρχει δεν νομιζω να μπορεις να εχεις τηλεφωνια και ADSL, παρα τηλεφωνια μονο απο την Vodafone (στην ουσια κινητη τηλεφωνια με χρεωσεις σταθερου).
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εδώ στα Τρίκαλα έχει έρθει η Forthnet,άρα θα έχει έρθει σίγουρα στη Λάρισα.Κοίτα την αν θες.Είναι καλός ανταγωνιστής του ΟΤΕ.
Amadeus7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εδώ στα Τρίκαλα έχει έρθει η Forthnet,άρα θα έχει έρθει σίγουρα στη Λάρισα.Κοίτα την αν θες.Είναι καλός ανταγωνιστής του ΟΤΕ. εδώ στο χωριό μου δεν έχει έρθει ακόμα καμία εταιρία. αποφάσισα τελικά να κάνω μόνο μία σύνδεση ίντερνετ στα 2mbps, μπορείτε να μου προτείνετε μία τέτοια σύνδεση που να μην πληρώνω όμως τα μαλλιά της κεφαλής μου κάθε μήνα (και δεν είμαι φαλακρός )
george1994 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Η Vodafone και η Altec κανουν κατα διαστηματα προσφορες (εγω εχω Vodafone 1Mbps στα 8.25/μηνα), διαφορετικα κοιτα το Conn-x, απο Γερμανο περνεις δωρο ενα πολυμηχανημα με συμβαση 6 μηνων.
grasos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 κοίτα κ την altec! Δυστυχώς είναι μόνο μέσω ΟΤΕ! Αλλά: 70 ευρώ για 5 μήνες κ αν θες μετά το 5μηνο να φύγεις πρέπει να κάτσεις ακόμα 1 μήνα στα 20 ευρώ! 3 ώρες δωρεάν σταθερό υπεραστικές κ αστικές το μήνα κ μισή ώρα προς κινητά! από ταχύτητα ότι σηκώνει ο δίκτυο στην περιοχή ου! Εμένα π.χ. στην Δράμα που μένω, κατεβάζω με 1,4 με 1,5 Mbyte/sec! με λιγα λόγια δίνω σχεδόν 30 ευρώ το μήνα! 15 στον ΟΤΕ κ 13-14 στην altec...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.