micharos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παίδες!!!! Λοιπόν, κάπου στη διαδικασία εγκατάστασης ολου του απαραίτητου λογισμικού και drivers στο νεο μου φορητό (Dell Inspiron), εμφανίστικε στην επιφάνεια εργασίας ένα αρχεί με όνομα "HEA.DAT". Aυτό το αρχείο είναι απροσιτο!!!! Δηλαδη, μόνο και μόνο πατώντας για να δω τις ιδιότητες του μου ρίχνει το explorer, το οποίο κάνει από μόνο του reboot. το ίδιο και αν πατησω διαγραφή, μετονομασία, μετακίνηση κτλ... Τι στο καλό είναι αυτό το αρχείο? Το έχω googlarei, δεν βγαινει τπτ, και νομίζω ότι σχετίζεται με τη ψηλή χρήση cpu που παρουσιάζει το explorer.exe (γύρω στο 50% σε ώρα ηρεμίας....) Μπορεί να μου δώσει τα φώτα του κανείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
alex2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε να μπεις από safe mode και να διαγράψεις το αρχείο.
micharos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Φιλε Αλεξ εχεις δίκιο,το σκέφτηκα και εγω, παίζει όμως να είναι κάτι που δεν πρέπει να διαγράψω, κανένα μητρώο του Αutocad ασπούμε... και αν δεν ξερω τι είναι, και κυρίως αφού δεν μπορώ να το κάνω backup, δεν νομίζω να είναι σωστό να το διαγράψω...
alex2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Από safe mode αφού μπορείς να το διαγράψεις μπορείς να το κάνεις και backup.
micharos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 αυτο να μου πεις... Οκ σωστος! τελειώνω ένα scan (το 3ο στη σειρα) και ο θεος βοηθός.... ευχαριστώ φίλε!
micharos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 καιιι.... ναι! Όντως!!! Χωρίς να ξέρω τι είναι, χωρίς καν να φαινεται οτι είναι βλαβερό αρχείο (ήταν στο desktop ασπούμε! τι ζημια να κανει!!!!), όταν το διέγραψα, το CPU usage από το explorer έπεσε από 60-65% σε κατάσταση ηρεμίας, σε ένα λογικότατο 2-8%.... Το safe mode εκανε τη δουλειά, αν και, όταν έκανα backup το αρχείο, μετονομάζοντας το κιόλας, δούλεψε, δεν έσβηνε όμως το νέο αρχείο, το οποίο έσβησα ξαναμπαίνοντας safe mode!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.