Προς το περιεχόμενο

Σε ποια χωρα θα πηγαινατε διακοπες?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ονειρα περιλαμβανουν 40αρια υπο σκια με 99% υγρασια

και μυρια κωνωπες, τυπου Huey απο πανω?

The Horror, Mr Tomb Raider... The Horror! :shock:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάμε πάλι :

Βέβαια εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παώ και να ΜΗΝ ξαναγυρίσω , αυτο θεωρείται " Διακοπές" ? :-)

Δημοσ.

Οι πιο εξωτικοί προορισμοί που θα ήθελα να παω είναι ένα tour της Αλάσκας, με καμια βόλτα στις Αλεούτιες νήσους, στην Αφρική εκεί γύρω στο Κιλιμάντζαρο και εκεί στις Ανδείς σε Περού, Βολιβία, Χιλή και τέτοια.

Δημοσ.
Γερμανια. Πηγα για 15 μερες και θα ηθελα πολυ να ξαναπαω. Αυστρια επισης.

Ναι μη χάσεις τo υπερθέαμα :-)

Δημοσ.

Γερμανία και Αυστρία συμφωνώ απολύτως μαζί σου...πάντως καλές ειναι και περιοχές κοντά μας και πολύ φθηνά όπως στην γειτονική Ιταλία..

• Super Moderators
Δημοσ.

Berlin Berlin Berlin! Μια φορά το χρόνο πάω σταθερά τα τελευταία χρόνια αλλά θα ήθελα πολυ περισσότερο!

B)

Δημοσ.
Iceland ή σε όποιο άλλο μέρος που να είναι ορατό το πολικό σέλας, είναι όνειρο ζωής :)

Μια απο τις χωρες που και εγω θα ηθελα να παω

και τα φιορδ της Νορβηγιας παντως δεν με χαλαγε :-)

Δημοσ.
Οι πιο εξωτικοί προορισμοί που θα ήθελα να παω είναι ένα tour της Αλάσκας, με καμια βόλτα στις Αλεούτιες νήσους, στην Αφρική εκεί γύρω στο Κιλιμάντζαρο και εκεί στις Ανδείς σε Περού, Βολιβία, Χιλή και τέτοια.

Ρίχνω και έναν Αμαζόνιο στα παραπάνω και είναι λες και πόσταρα εγώ. :mrgreen:

Δημοσ.
Ρίχνω και έναν Αμαζόνιο στα παραπάνω και είναι λες και πόσταρα εγώ. :mrgreen:

Ε ναι ρε c, αν είναι να φτάσω μέχρι το Περού θα κόψω και μια από Αμαζόνιο...πλάκα πλάκα πρέπει να τα οργανώσω αυτά...

Επίσης Great Barrier Reef για scuba diving...και αυτό πρέπει να γίνει κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Καλά για σκούμπα δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά η Αμερική είναι φανταστική ήπειρος. Έχω ταράξει τις ΗΠΑ μέχρι στιγμής, άντε να κάνω 2-3 ακόμα κείθε και μετά κατηφορίζω προς Λατινική Αμερική. Διάβολε είναι ακριβά ταξίδια αυτά όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...