Προς το περιεχόμενο

GPS Destinator,Τι προτείνεται??

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μιας και επιτέλους απέκτησα αμάξι δικό μου λέω να κάνω με την κοπέλα μου ένα tour στην Ευρώπη

Σκέφτομαι αντί για τον παραδοσιακό έντυπο χάρτη(με τον οποίο είχα κάνει παλιά γύρο Ιταλίας+Γαλλίας) να αγοράσω αυτή τη φορά ένα destinator μιας και μάλλον θα πάμε σε περισσότερες χώρες

Επειδή δεν έχω ΙΔΕΑ από αυτά τι μου προτείνεται?

Τα κριτήρια είναι

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Πλήρεις χάρτες ενημερωμένοι το 2008

Φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά(αν συνδυάζεται)

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

τηλεοπτικός δέκτης

DVD κλπ

ΚΑΘΟΛΟΥ

Περιμένω τις προτάσεις σας,καλό θα είναι να είναι όσο το δυνατόν οικονομικές :-)

Δημοσ.

Προσωπικά, θα σου πρότεινα ένα μηχανάκι, το οποίο υποστηρίζει το destinator και κατ' επέκταση χάρτες από την NGI. Να μην είναι, φυσικά, κλειδωμένο με κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης και το οποίο απαιτεί μεγάλη διαδικασία για να το ξεκλειδώσεις και σε πολλές περιπτώσεις το πρόγραμμα που αναφέρω παραπάνω δεν παίζει.

Δημοσ.

το destinator ειναι το χειροτερο προγραμμα πλοηγησης με διαφορα αλλα εχει κανει ονομα στην ελλαδα εξαιτιας του πληρεστατου χαρτη που εχει.

αν το θες για εξωτερικο κοιτα κατι αλλο που ειναι ευκολοτερο στην χρηση και πιθανον καλυτερα ενημερωμενο.

Δημοσ.

Αυτό για το destinator το διάβασα κι αλλού! Όταν το έγραψα στο αρχικό post εννοούσα να μου προτείνει κάποιος navigator ΓΕΝΙΚΑ γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον αποπάνω.

Για πλοήγηση στην Ευρώπη θα σου συστήσω ένα.Navigon.Αναβάθμιση κάθε χρόνο + τις βρίσκεις πανεύκολα από τον θείο + πλοήγηση στις πιο πολλές ευρωπαικές χώρες με 99% κάλυψη + 52% κάλυψη στην Ελλάδα και πάμπολες αναβαθμίσεις pois + γρήγορο μηχάνημα χωρίς πολλά λάθη.

Κάνω πολλά χλμ.στην άδειά μου και περνάω συνέχεια από αυστρία,ουγγαρία,πρώην ανατολικό μπλοκ κτλ. φέτος από ιταλία,ελβετία κτλ.και ο πλοηγός με ΜΝ6 είναι το απαραίτητό μου αξεσουαρ.Το μενού του απλά σε ενθουσιάζει.

Πολύ καλό μηχανηματάκι το navigon 2110 max eu.με MN7.

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον αποπάνω.

Για πλοήγηση στην Ευρώπη θα σου συστήσω ένα.Navigon.Αναβάθμιση κάθε χρόνο + τις βρίσκεις πανεύκολα από τον θείο + πλοήγηση στις πιο πολλές ευρωπαικές χώρες με 99% κάλυψη + 52% κάλυψη στην Ελλάδα και πάμπολες αναβαθμίσεις pois + γρήγορο μηχάνημα χωρίς πολλά λάθη.

Κάνω πολλά χλμ.στην άδειά μου και περνάω συνέχεια από αυστρία,ουγγαρία,πρώην ανατολικό μπλοκ κτλ. φέτος από ιταλία,ελβετία κτλ.και ο πλοηγός με ΜΝ6 είναι το απαραίτητό μου αξεσουαρ.Το μενού του απλά σε ενθουσιάζει.

Πολύ καλό μηχανηματάκι το navigon 2110 max eu.με MN7.

Το είδα στο site του Κωτσόβολου,εμφανισιακά μ΄ αρέσει(είπαμε άσχετος στα "τεχνικά" :-)) και καλή η τιμή του.Το ΜΝ7 τι είναι ακριβώς? Αν κατάλαβα και είδα σωστά στον Κωτσόβολο εννοείς την "ευρωπαϊκή" έκδοση? Το pois τι είναι? Με αυτό το μηχανηματάκι δεν χρειάζομαι έντυπο χάρτη για tour στην Ευρώπη? φωνητική καθοδήγηση έχει?

Υ.Γ Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις!

Δημοσ.

To MN6 ή 7 είναι η έκδοση του προγράματτος.Το 7 είναι το πιο νέο.Φυσικά την ευρωπαική έκδοση και pois είναι points of interest δηλαδή διευθύνσεις, τηλέφωνα, κάμερες στο δρόμο κινητές και μη ή τα σημεία που η αστυνομία συνήθως την πέφτει με ραντάρ,

Π.χ. θέλεις να βρεις πάρκινγκ ή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων το βάζεις και ψάχνει τα πιο κοντινά.Ή περνάς ένα δρόμο που η αστυνομία σύμφωνα με στατιστικές την πέφτει τακτικά.Σε προειδοποιεί να είσαι νόμιμος σε περίπτωση που αφερεθείς και πατάς γκάζι.Αυτά όμως είναι έξτρα με πληρωμή,αλλά υπάρχουν λύσεις.Για τον έντυπο χάρτη δεν το κατάλαβα τι θες να κάνεις;

http://www.youtube.com/watch?v=5N_RKQ2H1bs

http://www.youtube.com/watch?v=A3G8HYHfLeI

2 βιντεάκια που ανέβασα στο yutube με MN6 και μηχάνημα 3ετίας

Δημοσ.

Μου άρεσε αυτό που είδα στα video του youtube! Αύριο πάω Κωτσόβολο να το "μελετήσω" κι από κοντά. Αυτό με τον έντυπο χάρτη,σε ρώτησα απλά αν με ένα τέτοιο μηχάνημα χρειάζομαι ΚΑΙ έντυπο χάρτη(μάλλον βλακώδης ερώτηση) Είδα έχει και ελληνική φωνητική καθοδήγηση οπότε όλα τζετ.Για το πού βρίσκουμε την έκδοση 7 καθώς και τα έξτρα με πληρωμή(αν αφορά π.χ pois με ξενοδοχεία το θέλω ΣΤΑΝΤΑΡ) στείλε μου ένα p.m αν μπορείς βέβαια.

Δημοσ.

Λοιπόν πάνε δες το.Θα σου στείλω τι έχω (ίσως και να μην χρειαστεί μιας και τα έχει μέσα,εγώ έχω του θείου) αλλά χρησιμοποιώ τα ενσωματωμένα pois της navigon και ένα εξτρα pois που μου φαίνετε είναι μόνο σε γερμανικά και για γερμανία,αλλά θα κοιτάξω για σιγουριά άμα έχει και αγγλικά.Η έκδοση mn7 είναι μέσα στο 2110 με όλο τον ευρωπαικό χάρτη του 2008.Και άμα πας στην σελίδα της navigon και δηλώσεις το μηχάνημα μέσα σε 30 ημέρες μέσω του προγράμματος fresh maps με 20 ευρώ έχεις 1,5 χρόνο αναβάθμιση τους χάρτες από 99 που είχε.Μέχρι τις 31.12.09.Αξίζει γιατί έχουν τακτικές αναβαθμίσεις χαρτών.Αλλιώς σου αναβαθμίζει μόνο το software του μηχανήματος χωρίς χάρτες.

Για μερικές χώρες της ευρώπης π.χ. γερμανία έχει και tmc.Δηλαδή παίρνει σήμα από το ράδιο και πληροφορίες,και άμα έχει μποτιλιάρισμα που ανακοινώθηκε στο ράδιο,αυτόματα σου αλλάζει την πορεία για να το γλυτώσεις.

Δες και τα τομτομ για ευρώπη,εξίσου πολύ καλά αλλά μου φαίνετε ότι έχουν λιγότερη κάλυψη σε ορισμένες χώρες.

Δημοσ.

Και μια χάρη.Άμα τυχόν το πάρεις κάνε καμιά περιγραφή.Το έχω σκοπό να το αγοράσω και εγώ.Έχω προς το παρόν ένα 3,5" με 300 cpu 3ετίας με φλασάρισμα rom για navigon αλλά πρέπει να αλλάξω σιγά σιγά.

Δημοσ.
το destinator ειναι το χειροτερο προγραμμα πλοηγησης με διαφορα αλλα εχει κανει ονομα στην ελλαδα εξαιτιας του πληρεστατου χαρτη που εχει.

αν το θες για εξωτερικο κοιτα κατι αλλο που ειναι ευκολοτερο στην χρηση και πιθανον καλυτερα ενημερωμενο.

Αν και φαντάζομαι και το πρόγραμμα και ο χάρτης παίζουν ρόλο τι θα προτείνατε για Ελλάδα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...