sakis123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου στις κονσολες? Το δικο μου ρεκορ ειναι 24 ωρες αγωνα στο PS2 στο Gran Turismo 4
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Επαιζες 24 ώρες συνεχόμενα, ή έβαλες κ το auto-driver, ή όπως λεγόταν, ξεχνάω, να κάνει γύρους; Γιατί αν είναι έτσι, κ εγώ έχω αφήσει το ps2 με το final fantasy ανοιχτό στο Pause για να κοιμηθώ, γιατί δεν είχε κάπου κοντά save κ έπρεπε να ξυπνήσω σε 5 ώρες, οπότε σ' έχω!
sakis123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγω οδηγουσα στο παιχνιδι και με λιγα διαλειματα για φαγητο,νερο και τουαλετα αλλα χωρις υπνο!
GEO2004Z Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδες! μπορω να πω και εγω ότι έχω ένα προσοπικό ρεκόρ. είχα κάποτε το zelda:a link to the past (SNES). το cartridge ήταν χαλασμένο και όποτε έσβηνα την κονσολα χανόντουσαν τα saves όλα. οπότε αποφάσησα να αφήσω ανοιχτη την κονσόλα μου μέχρι να το τερματήσω και ήταν και μεγάλο το άτιμο (15 περίπου μέρες). πήρε φωτιά το καημένο το snes..................................
karlat89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 10 ωριτσες περιπου,απο τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωι,για το Zelda majoras mask(Ν64) και κανενα 7ωρακη προπερσι τα χριστουγεννα για το Zelda Twilight (GC)
nodas_21greek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Από Σάββατο βράδυ μέχρι Δευτέρα πρωί, με μόνες παύσεις για ύπνο (1 μέρα, γιατί κυριακή μέχρι Δευτέρα πρωί πήγε σερί) και φαΐ. Resident evil 4 στο Ps2. Αν δεν υπάρχει η άτιμη η μέμορι τι να κάνεις, θα λιώσεις.
GEO2004Z Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Από Σάββατο βράδυ μέχρι Δευτέρα πρωί, με μόνες παύσεις για ύπνο (1 μέρα, γιατί κυριακή μέχρι Δευτέρα πρωί πήγε σερί) και φαΐ. Resident evil 4 στο Ps2. Αν δεν υπάρχει η άτιμη η μέμορι τι να κάνεις, θα λιώσεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε. Ευτυχώς με το PS3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα λόγο σκληρού.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ε καλά...ούτε το xbox(1) είχε πρόβλημα...αφού είχε σκληρό αλλά εγώ και πάλι το έκαιγα!!!
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 7 ώρες σερί το Super Mario 3 στο NES.Και όλα αυτά στην τρυφερή (?) ηλικία των 9 ετών.Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever! Πλάκα πλάκα έχω το NES στην ντουλάπα και καμιά 10αρια παιχνιδάκια...λέτε να παρατήσω Crysis και τα ρέστα για να το ρίξω σε retro gaming?
aladdin7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 8 ωρες Lord of the rings: battle for middle earth
FILIM0N Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 7 ώρες σερί το Super Mario 3 στο NES.Και όλα αυτά στην τρυφερή (?) ηλικία των 9 ετών.Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever! Παρομοια κατασταση για να φτασω στον Bowser χωρις να γνωριζω για τις σφυριχτρες. Και μεσα σε ολα αυτα να μην μπορω να το τερματισω αφου ειχαν πρηστει τα ματια μου στο world 8. Η επιδοση: 8 το πρωι με την τσιμπλα πατησα το "on" και το βραδυ κατα τις 10 πατησα το "off" με ενα διαλλειμα για φαγητο ενδιαμεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.