Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το ρεκορ σας παιχνιδιου στις κονσολες?

sakis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου στις κονσολες?

Το δικο μου ρεκορ ειναι 24 ωρες αγωνα στο PS2 στο Gran Turismo 4

Δημοσ.

Επαιζες 24 ώρες συνεχόμενα, ή έβαλες κ το auto-driver, ή όπως λεγόταν, ξεχνάω, να κάνει γύρους;

Γιατί αν είναι έτσι, κ εγώ έχω αφήσει το ps2 με το final fantasy ανοιχτό στο Pause για να κοιμηθώ, γιατί δεν είχε κάπου κοντά save κ έπρεπε να ξυπνήσω σε 5 ώρες, οπότε σ' έχω! :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδες! μπορω να πω και εγω ότι έχω ένα προσοπικό ρεκόρ.

είχα κάποτε το zelda:a link to the past (SNES). το cartridge ήταν χαλασμένο και όποτε έσβηνα την κονσολα χανόντουσαν τα saves όλα. οπότε αποφάσησα να αφήσω ανοιχτη την κονσόλα μου μέχρι να το τερματήσω και ήταν και μεγάλο το άτιμο (15 περίπου μέρες). πήρε φωτιά το καημένο το snes..................................

Δημοσ.

10 ωριτσες περιπου,απο τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωι,για το Zelda majoras mask(Ν64) και κανενα 7ωρακη προπερσι τα χριστουγεννα για το Zelda Twilight (GC)

Δημοσ.

Από Σάββατο βράδυ μέχρι Δευτέρα πρωί, με μόνες παύσεις για ύπνο (1 μέρα, γιατί κυριακή μέχρι Δευτέρα πρωί πήγε σερί) και φαΐ. Resident evil 4 στο Ps2. Αν δεν υπάρχει η άτιμη η μέμορι τι να κάνεις, θα λιώσεις.

Δημοσ.
Από Σάββατο βράδυ μέχρι Δευτέρα πρωί, με μόνες παύσεις για ύπνο (1 μέρα, γιατί κυριακή μέχρι Δευτέρα πρωί πήγε σερί) και φαΐ. Resident evil 4 στο Ps2. Αν δεν υπάρχει η άτιμη η μέμορι τι να κάνεις, θα λιώσεις.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε. Ευτυχώς με το PS3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα λόγο σκληρού.

Δημοσ.

7 ώρες σερί το Super Mario 3 στο NES.Και όλα αυτά στην τρυφερή (?) ηλικία των 9 ετών.Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever!

Πλάκα πλάκα έχω το NES στην ντουλάπα και καμιά 10αρια παιχνιδάκια...λέτε να παρατήσω Crysis και τα ρέστα για να το ρίξω σε retro gaming?

Δημοσ.
7 ώρες σερί το Super Mario 3 στο NES.Και όλα αυτά στην τρυφερή (?) ηλικία των 9 ετών.Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever!

Παρομοια κατασταση για να φτασω στον Bowser χωρις να γνωριζω για τις σφυριχτρες. Και μεσα σε ολα αυτα να μην μπορω να το τερματισω αφου ειχαν πρηστει τα ματια μου στο world 8. Η επιδοση: 8 το πρωι με την τσιμπλα πατησα το "on" και το βραδυ κατα τις 10 πατησα το "off" με ενα διαλλειμα για φαγητο ενδιαμεσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...