Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 με ισοπροπυλική αλκοόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 και η καθαρή ακετόνη κάνει δουλειά και το καθαρό οινόπνευμα και το χαρτί απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ρε μου χαλάς την μούρη...πάνω που θυμήθηκα την λέξη ισοπροπυλική έρχεσαι και λες "οινόπνευμα"...έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ενω ο αλλος που λεει το ασετον χωρις λαδι, καθαρή ακετόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 με ισοπροπυλική αλκοόλη !_! :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλα ε επαθα την πλακα μου!!Τι τρελες χημικες γνωσεις ειναι αυτες???Καλα τι εχετε τελειωσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χαλαρά. Η ισοπροπυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται για καθαρισμό κυκλωμάτων Οτι καλύτερο υπάρχει. Τελικά κατέληξα στην MX-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι; Παίζει ρόλο αν την Thermal Paste την βάλω είτε σε επεξεργαστή είτε σε κάρτα γραφικών που είναι Clockαρισμενα; Δηλαδή: είναι καλύτερα αν την βάλω σε Default ρυθμίσεις και όταν περάσουν 3 μέρες ξέρω γω να κάνω O/C; η μπορώ να την βάλω με την μια σε μεγάλες συχνότητες και θερμοκρασίες; Μιλάω για την MX-2 Αν και προτιμώ την Coollaboratory Thermal Paste Liquid PRo αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει...και ξέρω ότι αν ξεφύγει λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 το ίδιο πράγμα είναι νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Thermalright: True Black 120 & HR-03 GT Από τι είναι φτιαγμένες; Από αλουμίνιο; Γιατί σύμφωνα με την Coollaboratory Thermal Paste Liquid PRo Note: Do not use cheap aluminum coolers. Their quality is not very high, and aluminum is not resistant against our Liquid Metal. Aluminum could form an alloy with "Coollaboratory Liquid Pro" which would react with the surrounding air's humidity. A black stain forms after a while, showing insulating qualities. ' Therefore: No contact of "Coollaboratory Liquid Pro" with aluminum. NO ALUMINUM COOLERS! PS: Aluminum = αργίλιο; όχι αλουμίνιο ε; η είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η βάση και τα heatpipes είναι από χαλκό (μάλλον με επικάλυψη αλουμινίου), τα fins από αλουμίνιο (=αργίλιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 nickel plated είναι συνήθως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 nickel plated είναι συνήθως... Α, γεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Που σημαίνει; Μπορώ η όχι να την βάλω σε αυτές τις ψύκτρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 που σημαίνει ότι είναι χάλκινες επινικελομένες...δεν είναι αλουμινένιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.