kosmasgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Αναμένοντας την ΑΤΙ 4870 έχω αγοράσει για ψύκτρα την Thermaltake Duorb και χρειάζομαι βοήθεια για το πια πάστα θα επλέξω. Εχω τις εξής : 1) Thermalright Δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου 2) AC MX-2 Την χρησιμοποιώ τώρα στην 3870 με zalman vf1000 και έχω max load 53 βαθμούς 3) Arctic Silver - Ceramique Την είχα βάλει σε cpu με καλά αποτελέσματα 4) IC 7 carat Diamond Την χρησιμοποιώ τώρα σε cpu E8500 με idle 35 βαθμούς Core. Αλλα είναι πολύ σκληρη και δεν απλώνεται σχεδόν καθόλου. Θέλει πάτημα. Καμοιά εμπειρία εσείς. Επαναλαμβάνω θα διαλέξω πάστα για να μπεί στην ATI 4870. Δείχνω μια προτίμηση στην ΜΧ-2 Ευχαριστώ προκαταβολικά αναμένοντας απαντήσεις απο τους guru του είδους , vatos loccos και georgeman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Arctic Silver Ceramique 40 χρόνια ζαχαροπλάστης τέτοια πάστα δεν ξανάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Arctic Silver Ceramique 40 χρόνια ζαχαροπλάστης τέτοια πάστα δεν ξανάδα... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D απο τις κορυφαιες ειναι και η artic silver 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermaros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ειδικα για την σειρα 4000 της ατι δεν θα δεις μειωση της θερμοκρασιας με τις παστες που αναφερεις πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ειδικα για την σειρα 4000 της ατι δεν θα δεις μειωση της θερμοκρασιας με τις παστες που αναφερεις πιο πανω. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο καθόσον τα πράγματα είναι απλά. Εχεις ενα τσιπάκι το οποίο εκλύει θερμότητα. οσο καλύτερο υλικό (Θερμοαπαγωγική πάστα) χρησιμοποιήσεις , τόσο καλύτερα αποτελέσματα. Ασε που η ελάχιστη πάστα που θα έχει πάνω η κάρτα απο την εταιρεία δεν είναι καλύτερη απο αυτές που ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 την κουρτίνα 4 παρακαλώ βάλε στον πυρήνα και βάλε την ψύκτρα και να απλώσει μόνη της μετά από ένα τρελό χρονοβόρο τεστ που είχα ξεκινήσει στο outofspecs κατέληξα οτι με την IC7 είχα 2-3 βαθμούς πιο κάτω από το γλύκισμα που λέει ο Χάρης ( Thresh ) η 1 έιναι fubar η 3 και η MX λένε είναι καλή αλλά εγώ δεν την έχω δοκιμάσει για να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Arctic Cooling - Ceramique 22Gr @ 4.99 € http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1041118 και λες: "δε θα τελειωσει ποτε η συριγγα!" Επισης, η Ceramique, δεν εξατμιζεται κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sret Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Kosmasgr,απο που αγορασες την mx-2? Δεν βρισκω πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Την έχω καιρό φίλος. Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sret Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ευχαριτω Κοσμα,ειχα και εγω μια απο το e-shop η οποια χαθηκε και δεν φερνουν πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 e-shop την είχε ενα φεγγάρι αλλα από τότε δεν την έχει ξαναφέρει... κρίμα επειδή σε πολλά reviews με την MX-2 κερδίζεις 1-2 βαθμούς σε σχέση με AS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D απο τις κορυφαιες ειναι και η artic silver 5... αν θες να κανεις κανα βραχυκυκλωμα ναι γιατι λιγο αν σου φυγει απο τον πυρηνα θα εχουμε τσαφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 σύμφωνα με τον Vatos_Locos (και με το site της νομίζω) δεν ισχύει κάτι τέτοιο...δεν είναι αγώγιμη δλδ Not Electrically Conductive:Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 σύμφωνα με τον Vatos_Locos (και με το site της νομίζω) δεν ισχύει κάτι τέτοιο...δεν είναι αγώγιμη δλδ μου επεσε λιιιιγο AS5 πανω σε 3 Pinakia ενος P4 2,4 478 socket...ΤΙ μπορω να κανω ΤΩΡΑ???? :X:X:X:X οσο για την επιλογη thermal paste...αληθεια ποιο το κερδος αναμεσα σε 2-3 βαθμους??? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 τίποτα βάλτον πάνω η καθάρισε το με μια μπατονέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.