osfpe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Έχω ενα pc 15 ημερών.Εχθές το έκλεισα κανονικά και σήμερα που το άνοιξα είχε εξαφανιστεί το φόντο στην επιφάνεια εγρασίας και τα γράμματα ηταν αμυδρά μάυρα,οχι κανονικά όπως πρώτα!πήγα στο θέμα(vista έχω) και και επιλέγω την επιλογή gia windows vista που έχει!Διορθώθηκαν τα γράμματα μόνο στο δεξί κλικ (στις επιλογές που έχει αντιγραφή,επικόλληση κτλπ και στα ονόματα των φακέλων) αλλά στα παράθυρα και ακομα και στο νετ που ειμαι τώρα τα γραμματα δεν ειναι κανονικά όπως πρώτα!ειναι σαν διακεκομένα! Έκανα επαναφορά συστήματος απο διαφορετικά 5 σημεία που είχε ως επιλογή και αφού εκανε ολη την διαδικασία στο τέλος μου έλεγε οτι η επαναφορά συστηματος δεν ήταν επιτυχής εξαιτίας κάποιου απροσδιόριστου σφάλματος Σας παρακαλω όποιος μπορεί να βοηθήσει...αν είναι κανενα πρόβλημα που δεν διορθώνεται να ton πάω πίσω ..15 μερες pc toshimpa...eleos!
michael92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Με format όλα διορθώνονται αλλά μπορεί ούτε αυτό να μην χρειαστεί και φυσικά δνε χρειάζεται να τον πας πίσω. Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση μήπως αυτό φταίει και έλενξε αν λειτουργεί το cleartype : Right click --> Personalisation --> window color and appearence --> (Open classic appearence properties for more color options) --> Effects --> και εκεί θα λέει Standard/ Cleartype δοκίμασε το αντίθετο από αυτό που έχει πάτα οκ και στα 2 prompts και κάνε restart.
osfpe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Με format όλα διορθώνονται αλλά μπορεί ούτε αυτό να μην χρειαστεί και φυσικά δνε χρειάζεται να τον πας πίσω. Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση μήπως αυτό φταίει και έλενξε αν λειτουργεί το cleartype : Right click --> Personalisation --> window color and appearence --> (Open classic appearence properties for more color options) --> Effects --> και εκεί θα λέει Standard/ Cleartype δοκίμασε το αντίθετο από αυτό που έχει πάτα οκ και στα 2 prompts και κάνε restart. Φίλε είσαι απλά θεός...μου έδωσες ένα χρόνο ζωής πίσω το cleartype ήταν απενεργοποιημένο..μολις το ενεργοποήσα,όλα όπως πρώτα!ενα Μεγάλο ευχαριστώ είναι απλά λίγο!
michael92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Φίλε είσαι απλά θεός...μου έδωσες ένα χρόνο ζωής πίσω το cleartype ήταν απενεργοποιημένο..μολις το ενεργοποήσα,όλα όπως πρώτα!ενα Μεγάλο ευχαριστώ είναι απλά λίγο! Τπτ Πάντως παράξενο ακόμα και το cleartype να είναι απενεργοποιημένο να στο κάνει αυτό τόσο έντονα, θέλω να πω στα προηγούμενα win δεν υπήρχε καν cleartype μάλλον θα συμβαίνει αν έχεις μεγάλη οθόνη (>19inch) ή οθόνη widescreen. Χαίρομαι που βοήθησα πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.