Προς το περιεχόμενο

Θα προλάβω τα δρομολόγια;

stardust_lia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 5Κ50 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 7Κ30 ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΡΟ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΕΙΡΑΙ???ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑΞΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΩΝΕΥΩ.ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ Μ ΒΓΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Δημοσ.

O σταθμος λαρισης ειναι 2 στασεις απο την ομονοια με το μετρο.

Ο ηλεκτρικος απο ομονοια προς πειραια κανει περιπου 15 με 20λεπτα.

Απο εδω θα δεις απο ποια πυλη φευγει το πλοιο σου.

7 παρα πιστευω θα εισαι στο σταθμο του πειραια.

Δημοσ.

Φίλε είναι δύσκολα τα πράγματα. Μη ξεχνάς τα "φέσια" του ΟΣΕ και το ότι το 5:50 μπορεί να γίνει εύκολα 7:00. Και καθυστερήσεις τέτοιες υπάρχουν συχνά, δεν είναι κάτι σπάνιο. Είναι ρίσκο.

Σου συστήνω να πάρεις το ICE των 19 που θα φτάσεις 23 (δηαλή 24). Και άραξε σε κάνα μαγαζάκι μέχρι να πας στο λιμάνι.

:-)

Δημοσ.

Αν δεν έχει καμμια καθυστέρηση προλαβαίνεις χαλαρότατα να είσαι Πειραιά στην ώρα σου. Χοντρικά, αν είσαι σταθμό Λαρίσσης μέχρι τις 6:30 προλαβαίνεις άνετα, από εκεί και μετά "σφίγγει" κάπως, και αν είσαι στις 07:00 χρειάζεσαι ταξί, και προσευχές να μην έχει κίνηση το ποτάμι.

Δημοσ.

Θα προλάβεις μώρε.Και εγώ τα προηγούμενα χρόνια έτσι ήμουν και προλάβαινα.Μετρό+ησαπ.

Με τίποτα ταξι.Και θα σε χρεώσει πολύ και θα είναι πιο αργό(πιθανόν).

Δημοσ.

εγω θα περνα ταξι,τι να κουβαλας τα πραγματα περα δωθε...κανα 10ε πρεπει να ναι γιατι δεν εχει κινηση 6 το πρωι

Δημοσ.
:-D:-DΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΣΑΠ ΕΦΟΣΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑΞΑΚΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ,ΚΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ!!!ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...