livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ωπ. Σωστός ο νιούφης! Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις και μια μακαρονάδα με γαρίδες αρκεί για κερδίσει τις εντυπώσεις. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Μπάρυ Γουάιτ.
tasosrodos89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 καλη ειναι η μακαροναδα με γαριδες αλλα αμα φτιαξει σουσι θα κανει καλυτερη εντυπωση στην κοπελα πιστευω..η κανε το αλλο.παρα κινεζικο ετοιμο απο ενα μαγαζι βαλτο σε πιατα δικα σου παρε και μερικες σαλτσουλες εξτρα και λερωσε μερικες κατσαρολες και πες οτι το εκανες εσυ:p:p
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Μπάρυ Γουάιτ.υπαρχουν ανθρωποι που ακουνε ακομα Μπαρυ Γουαιτ; :-p
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 υπαρχουν ανθρωποι που ακουνε ακομα Μπαρυ Γουαιτ; :-p Why not?
we_will_rise Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Μπάρυ Γουάιτ. Φτιάχνει τον δικιά σου το "Barry White" ;; Εμείς χρησιμοποιούμε άλλα, όπως: Κόναν ο βάρβαρος κ έτσι...
TonyMontana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 πάντως φύκια, wasabi και ρύζι έχει στο carrefour ..θα χρειαστείς και το "χαλάκι" μπαμπού για να το τυλίξεις καθώς και λευκό ξύδι.. πρέπει να βρείς ολόφρεσκo ψάρι πέρκα, βονίτη ή ότι άλλο γουστάρεις εκτός αν θές να το παίξεις στα σίγουρα και να βάλεις γαρίδα και αβοκάντο - αγγουράκι, ακόμα και ομελέτα.. τέλος ένα καλό μαχαίρι για τα κοψίματα
livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Αν υπάρχουν γυναίκες, ή μάλλον κουρίτσα στις περιπτώσεις σας, που δεν λιώνουν με τη φωνή του Barry White, όπως θα 'λεγε και ο συντονιστής του μπλαμπλά... είναι μάλλον μπέτα βέρσιον.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 To Fu στην καλαποθάκη είναι μια μέτρια επιλογή αλλα το καλύτερο όσον αφορά το κέντρο.. Υπάρχει ακόμα ένα στο στενό των κάτω harrys spot απέναντι απο το times (δίπλα στη χάνθ)... Έχει τραπεζάκια έξω και δεν σου πιάνουν ιδιαίτερα τον (_i_)... Για κάτι ακόμα πιο light υπάρχει το noodle bar στην Ναυαρίνου τέρμα κάτω (λίγο πιο κάτω απο τα εναλλάξ/chic/chris κ αυτά πηγαίνοντας προς το dante (πρώην riva/porto).. Φθηνότατες ντεμέκ κινεζιές και τα απαραίτητα chop sticks για να φάς κατα τα άλλα καυτερές χαζομάρες Επίσης τώρα μου ήρθε μια φλασιά... Πρέπει να υπάρχει ένα (yasasu?) δίπλα στο lol (το υπόγειο) λίγο πιο κάτω απο το φοιτητής(παλιά meganet) ... Next? offtopic: Barry white rulz big time
livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 To Fu στην καλαποθάκη είναι μια μέτρια επιλογή αλλα το καλύτερο όσον αφορά το κέντρο.. Υπάρχει ακόμα ένα στο στενό των κάτω harrys spot απέναντι απο το times (δίπλα στη χάνθ)... Έχει τραπεζάκια έξω και δεν σου πιάνουν ιδιαίτερα τον (_i_)... Για κάτι ακόμα πιο light υπάρχει το noodle bar στην Ναυαρίνου τέρμα κάτω (λίγο πιο κάτω απο τα εναλλάξ/chic/chris κ αυτά πηγαίνοντας προς το dante (πρώην riva/porto).. Φθηνότατες ντεμέκ κινεζιές και τα απαραίτητα chop sticks για να φάς κατα τα άλλα καυτερές χαζομάρες Επίσης τώρα μου ήρθε μια φλασιά... Πρέπει να υπάρχει ένα (yasasu?) δίπλα στο lol (το υπόγειο) λίγο πιο κάτω απο το φοιτητής(παλιά meganet) ... Next? offtopic: Barry white rulz big time klain, το Fu που λες, στην πραγματικότητα λέγεται Taste of China, lol. Στο συγκεκριμένο, τρώνε περίπου 2-3 παρέες τη μέρα(πολύ αισιόδοξα), οπότε χμμμ δεν ξέρω. Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα(έχει και στο Πανόραμα) έχει βραβευτεί από το Gourmet, οπότε καταλαβαίνετε πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι διοργανώσεις. Επίσης, σε αυτό το κινέζικο απέναντι από τη ΧΑΝΘ που αναφέρετε, είμαι περίεργος να δω αν θα πηγαίνατε να φάτε εσείς οι ίδιοι:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 klain, το Fu που λες, στην πραγματικότητα λέγεται Taste of China, lol.Στο συγκεκριμένο, τρώνε περίπου 2-3 παρέες τη μέρα(πολύ αισιόδοξα), οπότε χμμμ δεν ξέρω. Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα(έχει και στο Πανόραμα) έχει βραβευτεί από το Gourmet, οπότε καταλαβαίνετε πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι διοργανώσεις. Επίσης, σε αυτό το κινέζικο απέναντι από τη ΧΑΝΘ που αναφέρετε, είμαι περίεργος να δω αν θα πηγαίνατε να φάτε εσείς οι ίδιοι:Ρ Ναι.. Fu:Taste of china Όσο για τον κόσμο.. όντως είναι ψόφιο τις περισσότερες (άν όχι όλες τις ώρες)... αυτό δεν το κάνει απαραίτητα και κακό μαγαζί... +Έχει κάτι ενδεικτικές τιμές μενού απ'έξω για να ξέρεις πάνω κάτω που πάς ;p Αν θές να την εντυπωσιάσεις πήγαινε την στις 7 θάλασσες που είναι δίπλα στο Fu για να σου πιάσουν τον (_i_) και να εντυπωσιαστεί απο τον λογαριασμό και απο το πόσοι κυριλέδες μπορούνε να μαζευτούνε σε ένα μαγαζί ;p Για να μην παρεξηγηθώ είμαι φάν των restaurant αλλα τα κραυγαλέα δήθεν μου τη δίνουν στα νεύρα... Όσο για αυτό απέναντι απο την ΧΑΝΘ (huang?) μου φαίνεται και μένα τρανσυλβανάδικο εντελώς... αλλα τι να κάνεις; Κινέζικο μου θέλει edit: Marvin gaye anyone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.