Προς το περιεχόμενο

Ιαπωνικό Εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος τα λέει όλα. Το Google δεν με βοήθησε, μήπως ξέρετε εσείς κάποιο ;; Κυρίως για κέντρο αν γίνεται (εγώ είμαι Καλαμαριά και μετακινούμε με λεοφωρεία-ταξί)..

Δημοσ.

Λοιπόν, φίλε we_will_rise.

Σοβαρό, γαστρονομικά, σούσι στη Θεσσ/νίκη, δεν υπάρχει. Έχω ρωτήσει, επανειλλημένα, ανθρώπους που ξέρουν τα περί-της-εστίασης πράγματα στην πόλη και κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι. Στο κέντρο δεν υπάρχει τίποτα, ούτε καν για να κάνεις λίγη φιγούρα σε κανένα κοριτσάκι. Επιφυλλάσομαι μόνο για κανένα Πανόραμα.

Το αστείο είναι ότι μόλις χθες μιλούσα με έναν Ιάπωνα ταξιδιωτικό πράκτορα που ζει χρόνια στην Ελλάδα και όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι για Ιαπωνική κουζίνα στην πόλη υπάρχουν μόνο "κινέζοι" σεφ!

'μω την μΠάνα' πάντως, γιατί και εγώ γουστάρω σούσι και τεριγιάκιζ.

Δημοσ.

Τσέκαρε το Μακεδονία Παλάς.

Πήγα πέρισυ, φαγητό αποδεκτό, αρκετά τσιμπημένες τιμές για την απόδοση ποσότητα/ποιότητα, τίμιο σέρβις.

Δημοσ.
Τσέκαρε το Μακεδονία Παλάς.

Πήγα πέρισυ, φαγητό αποδεκτό, αρκετά τσιμπημένες τιμές για την απόδοση ποσότητα/ποιότητα, τίμιο σέρβις.

Μακεδονία Παλάς ;; Το γνωστό; Στην Νίκης ;; Μπορείς να πας για γεύμα εκεί;; Και όταν λες τσιμπημένες; Εχτές σε Κινέζικο στην Σοφούλη έσκασα 40 (για 2 άτομα)...

Δημοσ.
Μακεδονία Παλάς ;; Το γνωστό; Στην Νίκης ;; Μπορείς να πας για γεύμα εκεί;; Και όταν λες τσιμπημένες; Εχτές σε Κινέζικο στην Σοφούλη έσκασα 40 (για 2 άτομα)...

χμμμ...άστο καλύτερα:Ρ

Πήγαινέ την σε κανένα Ζύθο, ο έρωτας δεν περνά από την τσέπη:-)

Ναι, το γνωστό ξενοδοχείο λέω. Που ΔΕΝ είναι στην Νίκης, όμως.

Δημοσ.
χμμμ...άστο καλύτερα:Ρ

Πήγαινέ την σε κανένα Ζύθο, ο έρωτας δεν περνά από την τσέπη:-)

Ναι, το γνωστό ξενοδοχείο λέω. Που ΔΕΝ είναι στην Νίκης, όμως.

Ζύθος ;; Τι είναι τούτο ;;

Δημοσ.

Παντε σε κανα food plaza να γουσταρετε :Ρ !!! Βασικα εχω δει ενα κινεζικο κοντα στην χανθ αλλα δεν ξερω τπτ απο τιμες,φαγητο κτλ...

Δημοσ.
Παντε σε κανα food plaza να γουσταρετε :Ρ !!! Βασικα εχω δει ενα κινεζικο κοντα στην χανθ αλλα δεν ξερω τπτ απο τιμες,φαγητο κτλ...

Δίπλα στο Harry's Spot λες ε; Το έχει κλείσει πριν 4 χρόνια το υγειονομικό φίλε μου και ξαναάνοιξε, αλλά δεν τολμάω να πατήσω... Και μιλάω για Ιαπονικό Φαγητό...

(όσο για το plaza, εκεί είναι για να πάω με τους κολλητούς ρε συ... Φαντάζεσαι να πάω την κοπέλα στο γυράδικο για ρετσίνες ;; :lol:)

Δημοσ.

Πως τα τρώτε τα ωμά ρε παιδιά ?Προσπάθησα μια φορά να φάω σε ένα στην Νέα Σμύρνη που το διαφημίζουν κιόλας και κόντεψα να ξερσω...Σαν να έτρωγα μέσα από τον κάδο σκουπίδια ήταν...:eek::eek:

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου αρέσουν οι ιαπωνικές τσόντες με καρτούν.:P

Όχι εκείνα με τα τέρατα και τις μλκιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...