operater Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αδερφια θελω να αφορασω μια video camera απο αμερικη , θα πλησωσω τελωνειο οταν ερθει ? Ξερει κανεις ?
opts Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το πιο πιθανό είναι ΝΑΙ Η κάμερα δεν έχει μέγεθος αλληλογραφίας που κατα κανόνα μπορεί να περάσει σαν απλό γράμμα
designers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 και γιατί δε ρωτάς εδώ για εκτελωνισμό προιόντων να είσαι και εσύ σίγουρος. Εγώ τους ρώτησα για ένα αυτοκίνητο αλλά λογικά θα ξέρουν.
opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 και γιατί δε ρωτάς εδώ για εκτελωνισμό προιόντων να είσαι και εσύ σίγουρος. Εγώ τους ρώτησα για ένα αυτοκίνητο αλλά λογικά θα ξέρουν. Καλά γραφεία σε Αθήνα, Περαιά, Θεσ/νίκη έχουν και υπάρχει μόνο ένα κινητό για επικοινωνία μόνο 8-14 ? Τέλος πάντων
Mihailos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλά γραφεία σε Αθήνα, Περαιά, Θεσ/νίκη έχουν και υπάρχει μόνο ένα κινητό για επικοινωνία μόνο 8-14 ? Τέλος πάντων Μα ακριβώς επειδή έχουν γραφεία σε Αθήνα, Περαιά, και Θεσ/νίκη έχει ώρες "εξυπηρέτησης". Φαντάσου να σε παίρνουν στο κινητό σου από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα απλά για μια ερώτηση....( ) Καλύτερα στείλτε του πάντως mail, εμένα μου απαντήσανε μετά από 2 μέρες. Υ.Γ (Ξυπνάς μετά τις 14 ή κοιμάσαι λίγο πριν τις 8; :-D)
opts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Γοογλάρωντας βρήκα και αυτά http://www.agora-pirea.gr/index.php?id=231 αλλά και άλλα αν ψάξεις με "εκτελωνιστικά γραφεία"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.