Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση τίτλου παλιάς τηλεοπτικής σειράς

Novalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ.Ψάχνω μετά μανίας έστω και τον τίτλο μιας εκπαιδευτικής σειράς που φιλοξενούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια η κρατική τηλεόραση-νομίζω η ΕΤ3, με εκλαικευμένη φιλοσοφία παρουσιασμένη αποκλειστικά μέσα από σχέδια και καρτούν, συνοδευόμενη από πνευματώδη αφήγηση υποδόριου χιούμορ.Αν δεν κάνω λάθος,ήταν αγγλική ή καναδική.Οποιαδήποτε βοήθεια η προώθηση της αναζήτησης,θα βοηθήσει.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.Δεν είχα αυτή υπόψη μου.Αναφέρομαι σε κάποια χωρίς σεξιστικά και παρεμφερή καλαμπούρια-ένα είδος εισαγωγικής φιλοσοφίας για αρχάριους με λίγα μέσα και χρόνο.Αφηγείτο μια ανδρική φωνή, χωρίς διαλόγους και γινόταν εκτεταμένη χρήση κολάζ.Ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

..."Το Σύμπαν Που Αγάπησα" πάντως έχει θέμα του αυτό που λέει ο τίτλος του : Το Σύμπαν...

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα επίσης να πάρεις τηλ. την ΕΤ3 ,να ζητήσεις κάποιον υπαεύθυνο προγραμμταος κτλ και μάλλον θα βρεθεί η άκρη...

Δημοσ.

Επειδή ξέρω ακριβώς ποια εκπομπή λες και

-δεν θυμάμαι κανένα επιπλέον χρήσιμο χαρακτηριστικό

-δεν κατάφερα να βρω τίποτα :(

-μου άρεσε πάρα πολύ

αν βρεις τελικά ποια ειναι κάνε ένα post για το ευρύτερο κοινό :)

Δημοσ.

Sekos:το έχω ήδη κοιτάξει

Washcloud:σωστός-ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αλλά εαν δεν γνωρίζεις τον τίτλο κανείς δε θυμάται το σύνολο των σειρών που έχουν παιχτεί τα τελευταία χρόνια

mezger:εννοείται-με την ίδια αξίωση που ζητώ,θα μοιραστώ με το φόρουμ

Ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις τους :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...