Belmont Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Παιδιά σήμερα δυστυχώς η κονσόλα μου χαιρέτησε. Παίζοντας Ninja Gaiden 2, άκουσα έναν περίεργο ήχο από τα ηχεία και σταμάτησε η μουσική στο background. Βγάζω αμέσως το παιχνίδι και το drive κάνει έναν περίεργο θόρυβο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του. Έβαλα ξανά το παιχνιδι μέσα αλλά το drive δεν το αναγνώριζε. Δεν έμπαινε καν στην διαδικασία να στροφάρει. Δοκιμάζω καπάκι μια ταινία που είχα νοικιάσει και.... μου τη κρατάει μέσα! Άνοιγε το drive αλλά το DVD είχε κολλήσει μέσα!!! Ευτυχώς με ένα τσιμπιδάκι και λίγο υπομονή, κατάφερα να αφαιρέσω το DVD. Όπως καταλάβατε από Δευτέρα πάει Γερμανία "με μία ρόοδα". Ο λόγος όμως που ανοίγω το thread είναι ο εξής: Σκέφτομαι την αγορά δεύτερου 360 και κλείνω προς την έκδοση arcade. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν η arcade έχει πάνω HDMI θύρα.
anamenos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Παιδιά σήμερα δυστυχώς η κονσόλα μου χαιρέτησε. Παίζοντας Ninja Gaiden 2, άκουσα έναν περίεργο ήχο από τα ηχεία και σταμάτησε η μουσική στο background. Βγάζω αμέσως το παιχνίδι και το drive κάνει έναν περίεργο θόρυβο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του. Έβαλα ξανά το παιχνιδι μέσα αλλά το drive δεν το αναγνώριζε. Δεν έμπαινε καν στην διαδικασία να στροφάρει. Δοκιμάζω καπάκι μια ταινία που είχα νοικιάσει και.... μου τη κρατάει μέσα! Άνοιγε το drive αλλά το DVD είχε κολλήσει μέσα!!! Ευτυχώς με ένα τσιμπιδάκι και λίγο υπομονή, κατάφερα να αφαιρέσω το DVD. Όπως καταλάβατε από Δευτέρα πάει Γερμανία "με μία ρόοδα". Ο λόγος όμως που ανοίγω το thread είναι ο εξής: Σκέφτομαι την αγορά δεύτερου 360 και κλείνω προς την έκδοση arcade. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν η arcade έχει πάνω HDMI θύρα. ναι φίλε τα νέα arcade με τα falcon έχουν hdmi ...
mixalisss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ο λόγος όμως που ανοίγω το thread είναι ο εξής: Σκέφτομαι την αγορά δεύτερου 360 και κλείνω προς την έκδοση arcade. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν η arcade έχει πάνω HDMI θύρα. πλεον ολα με hdmi βγαινουν αρα εχει
Belmont Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν από το service επισκευασμένη με HDMI???? :-D:-D:-D:-D
v0rtex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 οχι .. επισκευασμένο με LiteOn drive που δε φλασάρεται θα στο στείλουν.
Belmont Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τελικά αγόρασα και δεύτερη κονσόλα. Πήρα το arcade pack και θέλω να ρωτήσω, δεν δίνουν πλέον 1 μήνα δωρεάν Xbox live Gold με κάθε καινούργια κονσόλα???
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τελικά αγόρασα και δεύτερη κονσόλα. Πήρα το arcade pack και θέλω να ρωτήσω, δεν δίνουν πλέον 1 μήνα δωρεάν Xbox live Gold με κάθε καινούργια κονσόλα??? όχι, δεν δίνουν ξεχωριστά κωδικό αν ενοείς αυτό...αλλά με κάθε gamertag που κάνεις έχεις 1 μήνα GOLD έτσι και αλλιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.