Προς το περιεχόμενο

turbo-x αξιζει???

K0uR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος έχει περιμένει fujitsu-siemens 15 μέρες για αλλαγή σε πλαστικό καπάκι ,παίρνει λάπτοπ turbo-x με service μιας ώρας.

2 φίλοι έχουν πάρει ,δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Να το χέσω το επώνυμο αν πρέπει να σταλεί σε άλλη χώρα για να επισκευαστεί εντός εγγύησης.

Κι εμένα αν με ρώταγες για τα turbo-x , όχι θα σου έλεγα από φήμες και προκαταλήψεις.Η εμπειρία μου πάντως λέει το αντίθετο.

Δημοσ.

Γενικά οι turbo-x δεν έχουν τόσο καλή κατασκευή από άποψι του "σασί" αλλά γενικότερα εγώ είχα 2 ως τώρα και δε είχα κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα στον έναν που μου κάηκε η μητρηκή από αυξομοίωση τάσης μου την αλλάξανε σε 5 ώρες χωρίς να πληρώσω τίποτα.

Στον τελευταίο πέρασα και ubuntu και πήγαιναν μια χαρά.

Εγώ εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι αμα έχεις περιορισμό χρημάτων και δε σε ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση πήγαινε για τουρμπο-χ:-)

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου κάποτε τα turbo-x ήταν πραγματικά φτηνά (όχι όπως τώρα που τα "κεφάλια" του πλαισίου έχουν ανέβει στο καλάμι κ πάνε) κ έδιναν 2 χρόνια εγγύηση!! Πια όμως το έριξαν στο 1 κ δεν αποτελούν τόσο value for money laptops.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες δε ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά η αδερφή μου που πήρε ένα αρχές Μαρτίου κ έχει αρχίσει ήδη τα γουργουρίσματα... Το ανεμιστηράκι του είναι πιο θορυβώδες κ από το δικό μου 3 ετών acer. Δηλαδή έλεος.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν βελτιώσει πολύ το design τους αλλά δε θα πρότεινα σε κανένα αγορά turbo-x λόγω εμφάνισης κ μόνο... Ακόμα κ η αδερφή μου που το πήρε, για hp (αυτό της είχα προτείνει) πήγε στο πλαίσιο, με turbo-x έφυγε... (η άγνοια της αδερφής μου κ η ασχετοσύνη μίας πωλήτριας την οδήγησαν σε αυτή την αγορά)

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησαν.

Δημοσ.
Να το χέσω το επώνυμο αν πρέπει να σταλεί σε άλλη χώρα για να επισκευαστεί εντός εγγύησης.

[/u]

Εδώ κάποιος άλλος όμως μπορεί να πει "να το χέσω το Turbo X και το 3ωρο service τους αν είναι να το πηγαίνω κάθε βδομάδα εκεί! "

Δημοσ.

αν ψαχνεις για value for money και γρηγορο σερβις τοτε δεν βρισκω το λογο για να μην τα προτιμησεις....αλλα αμα θες επιδοσεις....ε τοτε αλλαζει το ζητημα....

μην ειμαστε προκατηλημενοι και πορωμενοι με τις μαρκες... γιατι τα μηχανακια δεν χαλανε απο μονα τους κατα 90% αλλα απο τις μαμακειες των χρηστων.

αντε και καλες αγορες

Δημοσ.

thanks ρε παιδια B)

τοτε βλεπω να περνω κανα toshiba εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα τα laptop:mrgreen:

Δημοσ.

Αν θες πάντως λάπτοπ made in Greece ,τότε προτίμησε τα λάπτοπ της multirama που στο συνολό τους φοράνε τα πολύ ποιοτικά σασί της clevo και έχουν και 3 χρόνια εγγύηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...