Jheremias Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 Παιδιά, θέλω βοήθεια,δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω στο Software,αν είναι λάθος ας μεταφερθεί εκεί..... <P>Είχα κάποτε στα Windows Me και 98 (Σημειώστε το αυτό) ένα προγραμματάκι,το Internet Maniac, το οποίο μόλις έμπαινα στο Internet, αμέσως,(μόλις έκανες διπλό κλικ επάνω,εννοώ!)εμφάνιζε το Hostaname και την IP διεύθυνση που είχες εκείνη τη στιγμή.....<P>Από τότε που έβαλα 2000,και εγκατέστησα και μία κάρτα δικτύου,την οποία έχω απενεργοποιήσει (γιατί δεν έχω δίκτυο),κάθε φορά που μπαίνω στο Internet,αντί να εμφανίζει το Hostname που έχω (π.χ xtr234.x-treme.gr) στη θέση του Hostname το όνομα του υπολογιστή και στη θέση του IP πάντα 127.0.0.1....<P><B>Πρώτον</B>:Τι μπορεί να φταίει;<BR><B>Δεύτερον</B>:Μήπως έχετε υπόψην σας παρόμοια προγράμματα (όχι μόνο το IP αλλά το Hostname κυρίως με ενδιαφέρει)<P>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ....<P>Φιλικά,<BR> [email protected]
onLINEr Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 to internet maniac den einai ftiagmeno fenetai gia na vlepei pano apo enan network adapter..<P>start > run> command > ipconfig kai tha sou dosei oti pliroforia zitas<P>min xrismopoieis external programmatakia ... an thes kati dinato omos pou leei oxi mono ip alla mexri kai packet tracing kanei pare to CommView 2.4<P>exo kai to arxeio gia na to... agoraseis
Jheremias Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2001 Το ίδιο το αρχείο φίλτατε που θα το βρω;;; <P>όσο για το αγόρασμα, στείλε PM <P>Να σου πω.Το IPCONFIG το ήξερα,μα δε σου λέει το Assigned Hostname.... <P>Φιλικά,<BR> [email protected]
onLINEr Δημοσ. 20 Απριλίου 2001 Δημοσ. 20 Απριλίου 2001 aaa.. kai xehasa na sou po sto mail <P>oti o hostname an exeis tin ip den einai tpt kantin ena dns kai to vriskeis...<P>i allios apo px mirc grapse //echo $host kai pata enter<P>ton hostname eidika omos ti ton thes? afou i ip einai to idio me to na xeis o hostname..<P>cu
Jheremias Δημοσ. 20 Απριλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2001 Είσαι ΚΟΡΥΦΗ, φίλε Onliner.... Σου είμαι ευγνώμων......1000 ευχαριστώ.<P>Φιλικά,<BR> [email protected] <BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.