Fidelio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν είναι και τόσο σοβαρό ζήτημα τελικά - εγώ αυτό θέλω να πω - προφανώς αυτό προϋποθέτει οτι μιλάμε απο κοινή βάση δηλαδή έχεις καλύψει τις στοιχειώδεις συνθήκες και απλώς προχωράς. Η φύση απο μόνη της έχει έναν θαυμάσιο μηχανισμό - περι εξέλιξης ο λόγος και τα βρέφη μια χαρά την παλεύουν χωρίς την υπερπροστατευτική προοπτική που είναι περιττή - πως , τι , και αν , αφου κτλ κτλ- αν όχι καταστροφική ... γενικώς την ζωή δεν είναι να την παίρνεις και τόσο στα σοβαρά ! Διάολε, μιλάμε για την πιο ριζωμένη εγγενής τάση , όλα για αυτό το ορμέμφυτο γίνονται ....
ioleg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ........ οκ δεν λεω οτι δεν συμφωνω με σας αγαπητε Fidelio, σιγουρα χρειαζεται ενα μετρο , που δεν πρεπει να ξεπερναμε, ... και σιγουρα ο υπερβολικος φοβος κατ εμε οδηγει και σε αντιστροφα αποτελεσματα απο αυτα που προσπαθουμε να ξεπερασουμε, αλλα ειναι σημαντικο να μην το βλεπουμε και με υπερβολικη ελαφροτητα το ζητημα... οταν λοιπον βρειτε την καταλληλη συντροφο, κι ευχομαι να ειναι συντομα ...αντε βουρ για στεφανια .... και εκ μερους μου σας ευχομαι βιον ανθοσπαρτον!!!!
axaxouxas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Φιλε axaxouxas, τι να παρω ο κακομοιρης με 1000 ευρω μισθο;:-pΕλεγα να δωσω μεχρι 1000 ευρω. Σου ζητω συγνωμη αν προκαλεσα με την γνωση μου και εγω μεροκαματο ειμαι ... Με 1000 ευρωπουλα παιρνεις μονο διαμαντι (πολυ μικρο και μετριας ποιοτητας) η ακομη πιο φτηνα ζιργκον μεχρι 500 ευρω το παρα πολυ ακριβο λογω σχεδιου μονοπετρο και την εριξες (σιγα τωρα μην ειναι και γνωστης του ειδους) Οι τιμες που σου αναφερα και στην προηγουμενη απαντηση αφορουν μεσες προς υψηλες απαιτησεις που εσυ προφανως δεν εχεις (και καλα κανεις) Σου ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη και με το καλο καλα στεφανα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.