Προς το περιεχόμενο

Περι παντρειας ....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε συ, κατηγορω την εργαζομενη γυναικα που δουλευει 8ωρο (και οχι αυτη που δουλευει στα απανθρωπα ωραρια που λες) γιατι όπως εξηγησα, και οι μαναδες μας (η πλειοψηφια τουλαχιστον) 8ωρο δουλευουν αλλα ολα τα προλαβαινουν. Διαφωνεις σε αυτο?

Επισης έιπα οτι πρεπει να βοηθαει και ο αντρας γιατι πλεον η γυναικα δεν μενει ολη μερα σπιτι όπως παλια αλλα αντιθετα λειπει οσο και ο αντρας. Το ζητημα δεν ειναι οτι δεν έχει χρονο αλλα το οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (αυτο ειναι το ανηκουστο). Δηλαδη τα παιδια με goodys θα τα μεγαλωσει? Στην αμερικη βγαλανε και το πρωτο χαπι κατα της χολυστερηνης για παιδια απο 8 χρονων αν το ακουσες. Που νομιζεις οτι οφειλεται αυτο? Αυτα για τον ιδιωτικο τομεα τα ξερω. Πεσμου ας πουμε για τη γυναικα δημοσιο υπαλληλο.

τη γυναικα δημοσιο υπαλληλο την παντρευεστε. αυτο.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ένα θα σου πω. όταν παντρευτείς παίζεις στην έδρα τις...

:X

Μείνε ελεύθερος όσο το δυνατόν περισσότερο γίνετε και όταν τελικά αποφασίσεις να παντρευτείς να είσαι σίγουρος για το τι κοπέλα είναι! οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα και επικίνδυνα, ετοιμάσου για πολύ διπλωματία και μια ζωή πατίνι.Έτσι αισθάνονται το 90% των παντρεμένων!

Δεν θέλω όταν τα παιδιά μου είναι π.χ. 12 χρονών, εγώ να είμαι 50-φεύγα, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να παντρευτώ σχετικά νωρίς, αν και έχω χρόνο ακόμη για τέτοιες αποφάσεις...

Δημοσ.
Δεν θέλω όταν τα παιδιά μου είναι π.χ. 12 χρονών, εγώ να είμαι 50-φεύγα, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να παντρευτώ σχετικά νωρίς, αν και έχω χρόνο ακόμη για τέτοιες αποφάσεις...

Εχεις δικιο ...

Αλλα για σκεψου να καταλαβεις αργα οτι ηταν λαθος επιλογη (ο γαμος)

και να υπαρχουν και 1-2 κουτσουβελα και να σου λεει η μανταμ (Λαλακα πεσε διατροφη)

Τι θα κανεις για να τα φερεις βολτα ?

Να τα παρεις ? ....Πως θα τα φροντιζεις ?

Τον εαυτο σου ξεχνα τον δεν θα σου φτανει ο μισθος ουτε για να κλασεις ...

ποσον να συντηρησεις και τα κουτσουβελα...

Ειναι περιεργες καταστασεις αυτες σε τετοιους καιρους ....

Δημοσ.

Επισης έιπα οτι πρεπει να βοηθαει και ο αντρας γιατι πλεον η γυναικα δεν μενει ολη μερα σπιτι όπως παλια αλλα αντιθετα λειπει οσο και ο αντρας.

Aυτη ειναι κακη λεξουλα.

Ειναι σαν να λες, πως εξ΄ορισμου ο ενας εχει την ευθυνη συγκεκριμενων καθηκοντων, κατι σαν ο σεφ της ιστοριας, και ο αλλος ερχεται να συμβαλει ως βοηθος σεφ.

Και οι δυο εχουν της ιδιας ισχυος ευθυνες μεσα στο χωρο που συμβιωνουν. Και οφειλουν με τον σωστο καταμερισμο εργασιων-που αφορουν το συνολο ενος νοικοκυριου στην προκειμενη-να προσφερουν οσα χρειαζονται. Οπως γινεται και με την επαγγελματικη προσφορα τους ετσι και αλλιως.

Το τι ισορροπιες θα κρατησει το καθε ζευγαρι εξαρταται απο τις ιδιαιτερες συνθηκες που εχουν να αντιμετωπισουν, τα ωραρια τους, τις προσωπικοτητες τους. Δεν θεωρω ντεφακτο κανεναν ρολο. Η καθε σχεση λειτουργει ομορφα με τους κανονες που οριζουν τα μελη της και μονο, τουλαχιστον ετσι θα επρεπε στη δικη μου κοσμοθεωρηση.

Απο εκει και μετα, η συλλογιστικη της Κασσανδρας και της καταστροφολογιας, θα μου παρει το παιδι, θα πληρωνω κτλ κτλ χτυπαει αλυπητα μηδενικα. Λες και ενα παιδι ερχεται στον κοσμο ως δια μαγειας, και θα θελατε να μεγαλωνει στο δρομο, λες και δεν αποτελει κομματι του ιδιου σας του εαυτου.-για οσους μιλησαν σε αυτο το πνευμα-.

Σε γενικες γραμμες ο γαμος ειναι παιχνιδι τηρησης λεπτων ισορροπιων. Θελει γερες βασεις. Να εχεις χορτασει ο ιδιος ως ατομο. Να εισαι οικονομικα ανεξαρτητος. Να εχεις ζησει μονος σου. Να εχεις μαθει να συμβιωνεις μεσα στη σχεση σου. Να εχεις αναπτυξει διπλωματικες ικανοτητες. Να εχει δοκιμαστει η σχεση, ωστε οταν το ζευγος πει παντρευομαστε να ξερει ηδη γιατι πραγμα μιλαει, και οχι για μια αοριστη εννοια για την οποια ακουσε απο εδω και απο εκει.

Ενας γαμος δεν ειναι μονο ενα παρτυ, μια δεξιωση, ενας χαβαλες. Αυτο ειναι για οσους το επιθυμουν ενα κομματι που σηματοδοτει την επισημη ανακοινωση μιας καταστασης. Ο γαμος στην ουσια του ειναι η σχεση, και ολα οσα πραγματοποιηθηκαν πριν το παρτυ, και οσα θα ακολουθησουν μετα.

Δημοσ.
Aυτη ειναι κακη λεξουλα.[

Ειναι σαν να λες...

Σωστα ειναι αυτα που λες και η λεξη βοηθεια όντως ακουγεται λαθος. Απλα το ειπα περισσοτερο επειδη μιλαγαμε για μαγειρικη που συνηθιζεται να ειναι γυναικεια δουλεια όπως για παραδειγμα ειναι αντρικη δουλεια η επιδιορθωση της βρυσης που σταζει ή το βαψιμο του σπιτιου. Βεβαια εδώ πλεον μιλαμε για καταμερισμο των καθηκοντων όπως πολυ σωστα είπες που ειναι θεμα του καθε ζευγαριου (πχ αν ο αντρας ειναι ΣΕΦ προφανως θα εχει τον πρωτο λογο στο μαγειρεμα ;)).

Δημοσ.
(πχ αν ο αντρας ειναι ΣΕΦ προφανως θα εχει τον πρωτο λογο στο μαγειρεμα ;)).

Νομίζω πως τότε είναι που δεν θα μαγιρεύει

Δημοσ.

Ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα, ειμαι σε φαση που θα κανω προταση γαμου στην κοπελια μου...

Ξερει κανεις τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του μονοπετρου;

Δημοσ.

Ποσα θες να ξοδεψεις ?

Διαμαντι η Ζιργκον ?

Αν μιλας για διαμαντι αναλογα την ποιοτητα καθαριοτητας εσωτερικα και το μεγεθος ...

πας περιπου για μια καλουτσικη ποιοτητα

απο 2500 ευρω ως και 7.000 ευρω και μιλαμε για ΜΠΡΙΓΙΑΝ μεσης ποιοτητας και μεγεθους περιπου

0,35 - 0,65 εκατοστα του καρατιου

Τωρα το πως θα το δεις αν ειναι καλο ΕΣΥ ΔΕΝ θα το δεις ...

Μπορεις παντα να ζητησεις ενα χαρτι εγγυησεως απο τον κοσμηματοπωλη αφου πρωτα ψαξεις σε μαγαζια και ρωτησεις για ποιοτητες να μαθεις καποια πραγματα γυρω απο το διαμαντι ...

Σε καμοια περιπτωση μην πας σε αγνωστο κοσμηματοπωλη ..

προτιμησε μεγαλα κοσμηματοπωλεια και ρωτα για τιμες και ποιοτητες

Και κανε σκληρο παζαρι γιατι εχουν τρελα κερδη αυτοι ....

αν το πληρωσεις με ΜΕΤΡΗΤΑ μπορεις να πετυχεις και 30 % εκπτωση ....

Δημοσ.
Κατ αρχας δεν ειπα οτι ειναι εργασιομανης. Αλλα οτι την εχουν δει εργασιομανης. Δηλαδη παριστανουν οτι σκιζονται ολη μερα στη δουλεια και δεν προλαβαινουν ή είναι κουρασμενες. Και η μανα μου δουλευε μια ζωη 8ωρο (οπως και των περισσοτερων εδω μεσα) αλλα τα φαγητο μου το ειχα καθε μερα, τα ρουχα μου επισης ηταν λαμπικο και σιδερωμενα και με διαβαζε και απο πανω. Και για να μην πω για τις γιαγιαδες μας που ητανε ολη μερα στα χωραφια και μεγαλωσανε τους γονεις μας με αρχες και με ολα τα παραπανω.

Βεβαια δεν λεω οτι δεν θα βοηθαει και ο αντρας αλλα όταν ρωταω πχ φιλες μου τι φαγητα ξερουν να κανουν και μου λενε (γελωντας κιολας) πατατες τηγανητες και μακαρονια με ετοιμη σαλτσα απο το σουπερ μαρκετ ε! τι να κανω? Παω στις "τεκνατζουδες" και ειμαι βασιλιας.

++++++++++++++1

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει τελείως τους ρόλους κι απο κεί απορρέουν τα περρισότερα προβλήματα της καθημερινότητας.Τα δύο φύλα είναι διαφορετικά, με τις ιδιαιτερότητες τους και τις ικανότητες τους.Όπως πχ η γυναίκα δεν μπορεί να οδηγήσει εύκολα(όχι όσο άντρας όσο κι αν επιμένετε) έτσι κι άντρας δεν μπορεί να κάνει 2 δουλειές μαζί (να μιλάει τηλέφωνο και να πληκτρολογεί το ίδιο γρήγορα).Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η διαφορετικότητα είναι το αλατοπίπερο στην σχέση.Δεν έχω την απαίτηση να μου φτιάξει πχ. η γυναίκα ηλεκτρολογικά του σπιτιού αλλά δεν θέλω να έχει την απαίτηση η ίδια να φορέσω ποδιά και να είμαι σαν φλώρος...Ναι θα βοηθήσω στις δουλειές του σπιτιού θα σφουγγαρίσω θα βάλω πλυντήριο αλλά προς θεού όχι πιάτα κ σιδέρωμα.Γι αυτό θα της έπαιρνα δώρο ένα πλυντήριο πιάτων και μια πρέσα :D

Δημοσ.
έτσι κι άντρας δεν μπορεί να κάνει 2 δουλειές μαζί (να μιλάει τηλέφωνο και να πληκτρολογεί το ίδιο γρήγορα).

Έχεις δοκιμασει να μιλησεις στο τηλεφωνο με γυναικα και να πληκρολογεις?:P ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ. Θα ακουσεις τον εξαψαλμο :P.

Δημοσ.

μια χαρά είναι κ τα 1000. κ αυτά υπερβολή είναι πιστεύω.

το να σκας μια μικρή περιουσία σε ένα δακτυλίδι το θεωρώ βλακεία εκτός και αν σου τρέχουν απ τα μπατζάκια και έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη

Δημοσ.

Τα...διαμάντια δεν ειναι παντοτινα όπως λένε και στις ταινίες και αλοίμονο σε όσους έχουν και ξοδεύουν και οι υπόλοιποι οχι. Παντως όσο ακριβότερο δώρο κάνεις σε γυναίκα τόσο περισσότερο απαιτητική θα ειναι...μετά αρχίζουν τα δύσκολα...

Δημοσ.

δεν της παιρνεις κατι φτηνο και με τα υπολοιπα να πατε κανα ταξιδι

να πεταξεις τοσα λεφτα για ενα αχρηστο πραγμα ειναι κριμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...