axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ολοι η σχεδον ολοι παντρευονται και υποτιθεται ζουνε ευτυχισμενοι . Παρατηρουνται ομως και πολλα διαζυγια . Εμενα σχεδον ολοι οι γνωστοι μου μου λενε να μην παντρευτω και να μεινω οπως ειμαι ενω παρατηρω οτι το ιδιο μου λενε και αγνωστοι σε φαση συζητησης Εννοειται πως ολοι αυτοι που μου τα λενε ειναι παντρεμενοι .... Χωρισμενοι δεν γνωριζω αν ειναι (και δεν με νοιαζει) Θα ηθελα τις αποψεις σας και νομιζω πως ειναι ενα καλο θεμα και για οσους σχεδιαζουν γαμο ... Εγω δεν σχεδιαζω τιποτα ακομη διοτι ειμαι ελευθερος .... Αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που μου λενε (με φοβιζει κιολας λιγο)
Hellaslover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ένα θα σου πω. όταν παντρευτείς παίζεις στην έδρα τις... Μείνε ελεύθερος όσο το δυνατόν περισσότερο γίνετε και όταν τελικά αποφασίσεις να παντρευτείς να είσαι σίγουρος για το τι κοπέλα είναι! οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα και επικίνδυνα, ετοιμάσου για πολύ διπλωματία και μια ζωή πατίνι.Έτσι αισθάνονται το 90% των παντρεμένων!
freedubus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μπορείς βέβαια να είσαι τη μέρα παντρεμένος, το βράδι χωρισμένος.
duende Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 αν δεν εχεις σκοπο να κανεις παιδια δεν αξιζει ο γαμος (προσωπικη αποψη παντα) ενα συμφωνο ελευθερης συμβιωσης για να μη γκρινιαζει και πολυ ειναι.μαλακια δεν ειναι να παντρευτεις και αν της (σου) ξυνισει μετα απο 2 χρονια να πληρωνεις κερατιατικα σε διαζυγια και διατροφες?
galil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Υπάρχει μια ιστορία για το δίλημμα αυτό. Κάποτε λοιπόν ένας νέος ρώτησε το δάσκαλό του, που ήταν κάποιος σημαντικό φιλόσοφος, για το αν πρέπει να παντρευτεί ή να μείνει ελεύθερος. Η απάντηση του δασκάλου ήταν η εξής: "Οτι από τα δύο και να διαλέξεις το σίγουρο είναι οτι θα το μετανιώσεις"
Nearly_God Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Είναι και αυτό που λένε: " Ή πολύ γάμο κάνει, ή εγώ παντρεύομαι!"
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δηλαδη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .... Τωρα ειναι που μπερδευτηκα τελειως !!!!
Ather Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 @galil κάπου είχα δει ότι αναφέρονταν στο Σωκράτη. Σίγουρα να παντρευτήτε, αν η γυναίκα είναι καλή θα είστε ευτυχισμένοι, αν όχι θα γίνεται φιλόσοφοι - Σωκράτης. Έχω ακούσει και ένα άλλο όπου γίνονταν αναφορά στο Σωκράτη. Κουφός άντρας, τυφλή γυναίκα, το τέλειο ζευγάρι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 εχεις βρει γυναικα ή λες σε περιπτωση που...
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 εχεις βρει γυναικα ή λες σε περιπτωση που... Σε περιπτωση που .... Αν και με οσα ακουω και βλεπω πολυ τις φοβαμαι .... Μαλλον θα μεινω ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ .... Ειδωμεν ....
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Χαχα εγώ πάντως που είμαι 24 ΔΕΝ θέλω ούτε να το σκέφτομαι.Ειδικά στην περίπτωση να αποκτήσω παιδιά...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.Θα είμαι κακός γονέας, γιατί μισώ τα πιτσιρίκια δεν τα αντέχω ούτε λεπτό...Οπότε γιατί να παντρευτώ...Φάση έχει που όταν είχαμε ανοίξει συζήτηση με τα κολλητάρια οι οποίοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι(κάθε πάσχα και κανά γάμο στην εκκλησία)μου έλεγε ο ένας"ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ οικογένεια?Ποιός είναι ο σκοπός σου?" Και αυτή η συζήτηση γινόταν είμασταν 19-20...Έλεος..
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Στα 40 και αν. Με πολύ έμφαση στο "και αν"...
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 γκούχου γκούχου γκούχου γκούχου KWSN_Men :devil:
elena blue Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αγκάθινο στεφάνι μου έχεις πλέξει Και με τυράννησες σαν τον Χριστό Με πρόδωσες μα εγω δεν είπα λέξη Γιατί σ'αγάπησα κι ακόμα σ'αγαπώ Στου Γολγοθά μου το δρομί στο ανηφόρι Του μαρτυρίου το σταυρό πια δεν κρατώ Του ερωτά σου κουβαλώ το ξεροβόρι Εσύ με διώχνεις μα το χέρι σου κρατώ Απόψε κλαίνε οι ουρανοί και για τους δυό μας μα δεν λυπάται μόνο εμένα ο θεός κι οι δυό κοιτάξαμε μονάχα το εγώ μας και δεν μας ένοιαξε που ήρθε ο χωρισμός :-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.