Greegorios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Γειά σε όλους... Πρόσφατα αγόρασα το far cry και είπα να ρισκάρω να δω αν θα παίξει στον υπολογιστή μου. Τα vista φαίνεται πως αποτελούσαν πρόβλημα γι΄αυτό και πριν την αγορά αναζήτησα πληροφορίες. αυτό που έμαθα είναι ότι με το patch v1.4 το παιχνίδι θα παίξει. κατέβασα το patch από την σελίδα της ubisoft , και με πολλές προσπάθειες το κατάφερα να ξεκινάει. Αλλά εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Εγώ παίζω το παιχνίδι στο λαπτοπ μου, άρα χρησιμοποιώ το touchpad για ποντίκι. στο μενού του παιχνιδιού όλα είναι καλά. Στο παιχνίδι μέσα όμως το touchpad δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω δεξιά αριστερά. δοκίμασα και με ποντίκι και πάλι τα ίδια. Όλα καλά στο μενού και στο στόρυ τίποτα. Και σαν να μην φτάνει αυτό με πετάει που και που έξω από σκάλωμα με τα windows.Τι να κάνω??? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει????
kostasd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μα φιλε μου,πηγες τωρα και εσυ να παιξεις παιχνιδι και ιδιαιτερως το farcry με touchpad!!Εμενα το touchpad δεν με βολευει ουτε για surfing στο διαδικτυο.Μετα απο λιγο με κουραζει.Δεν γινεται να βγαλεις action παιχνιδι με τετοιο πραγμα.Πηγαινε παρε ενα ποντικι,οπωσδηποτε λειζερ,μηπως και κανεις τη δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.