Galis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 τι λετε γι'αυτα τα δυο gps?θελω να παρω ενα φθηνο pna-gps αλλα ειμαι τελειως χλιαρας και ασχετος Το πρωτο εχει 99 ευρω μαζι με καρτα μνημης 512μβ και το δευτερο 119. Ποιο προτινετε απο τα δυο (μην μου πειτε mio c220,απο αυτα τα δυο λεω).Βασικα με ενδιαφερει να ξεκλειδωνουν ευκολα να βαλω destinator.Το sygic drive προγραμμα ειναι καλο?
agoraki_23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Κάτοχοσ του pilot 3500 έχω να σου πω πως είναι σαν το rye 3503 απλά δεν έχει προβλήματα μπαταρίας που έχει το 3503! Πολύ καλό και δέχετε destinator και είναι ξεκλείδωτο τελείως.
DarkOrion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά το RYE ήταν εντελώς προβληματικό. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι ήταν μόνο η μπαταρία του, ίσως ήταν και θέμα software. Όσο για τα 2 μοντέλα που αναφέρεις, έψαξα στο πλαίσιο και στο eshop και δεν τα βρήκα. Έχεις κάποιο link να δώσεις?
agoraki_23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά το RYE ήταν εντελώς προβληματικό. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι ήταν μόνο η μπαταρία του, ίσως ήταν και θέμα software. Όσο για τα 2 μοντέλα που αναφέρεις, έψαξα στο πλαίσιο και στο eshop και δεν τα βρήκα. Έχεις κάποιο link να δώσεις? Από το Κωτσόβολο το πήρα ως αντικατάσταση του 3503 rye. Ξεκλείδωτο τελείως σε σχέση με το vector που θέλει ξεκλείδωμα. Απλά να θυμάσαι τη πρώτη φορά που θα το πάρεις πριν το ανοίξεις φόρτισε το 8 ώρες και μετά άνοιξε το.
pralios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Παιδιά πήρα το pilot 3500 απο Κωτσόβολο, το φόρτησα κανονικά και δεν κρατούσε η μπαταρία καθόλου. Πήγα και μου το άλλαξαν αμμέσως με ένα ίδιο ακριβώς. Το φόρτησα για πρώτη φορά πάνω απο 12 ώρες άλλα και πάλι δεν κρατάει η μπαταρία. Επιπλέον δεν λειτυργεί αν δεν έχει παροχή ρεύματος ειτε απο πρίζα στο σπίτι είτε φορτηστή στο αυτοκίνητο. Οταν δουλεύει ειναι εντάξει. Αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα ή κάτι αντίστοιχο παρακαλώ να με βοηθήσετε.
agoraki_23 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Πρέπει να κρατάει η μπαταρία κανα 3ωρο περίπου σε πραγματικές συνθήκες. Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία το λέω αυτό σε 3ωρο ταξίδι.Μάλιστα το φόρτιζα απ το αμάξι λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου. Δεν είναι λογικό να μη λειτουργεί αν δεν είναι συνδεδεμένο στη πρίζα.Πα΄ρτο πίσω. Εμένα βασικά έχει πρόβλημα στους δορυφόρους καθώς παίζει πρόβλημα ενώ βρίσκει δορυφόρους να μη μου δείχνει...δρόμο και να χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση το destinator για να μου δω...δρόμο δηλαδή σήμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.