Προς το περιεχόμενο

iPod Nano 3rd Gen Πρόβλημα

Ic3m@N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χθες το ipod nano μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα:

Το σύνδεσα στο macbook για να κάνω sync και όλα ήταν μια χαρά το έβγαλα άκουγα κανονικά τη μουσική μου...

Σήμερα που το ξανάνοιξα όταν πάταγα να παίξω ένα τραγούδι αυτό δεν έπαιζε και με πέταγε στην αρχική οθόνη επίσης στο coverflow δεν φόρτωνε τις εικόνες... το συνδέω λοιπόν στο macbook και το itunes μου λεει ότι πρέπει να το κάνω restore γιατί ο δίσκος ήταν corrupt ή κάτι τέτοιο... πατάω να κάνει restore...και από εκείνη την ώρα έχει κολλήσει στην οθόνη που δείχνει το σήμα της apple...δοκίμασα να κάνω reset (κρατόντας menu και το μεσαίο κουμπί) αλλά και πάλι μετά το reset κόλλησε στην ίδια οθόνη... και δεν μπορώ ούτε να το σβήσω... ούτε να κάνω κάτι άλλο...

Τι μπορεί να φταίει; :fear:

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το πρόβλημά μου γιατί ποστάρεις; Το σπαμ να ξέρεις ότι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος προώθησης ενός site...

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξα... έπρεπε να κάνω και reset και μετά να μπω σε disk mode (πατώντας menu+play για αρκετή ώρα) τελικά κατάφερα το σύνδεσα στο macbook έκανα και ένα restore για καλό και για κακό αν και δεν φάνηκε να χρειάζεται...και τώρα είναι όλα ok...ελπίζω...

Δημοσ.
Φίλε μου αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το πρόβλημά μου γιατί ποστάρεις; Το σπαμ να ξέρεις ότι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος προώθησης ενός site...

πιο σπαμ ρε τρελέ αυτό κατάλαβες εσύ;

Εγώ το είπα χαριτολογώντας ειρωνικά για την apple που πλασάρει ατάκες του τύπου «απλά δουλεύει» κλπ ενώ είναι μια από τα ίδια.

Εντάξει και μη πιαστείς τώρα από αυτό που είπα γιατί το είπα χαριτολογώντας και γίνει το τοπικ 40 σελίδες με μακάδες να κράζουν πισάδες κλπ :P

Δημοσ.

Φίλε μου δεν με ενδοιαφέρει η άποψή σου για την apple... αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι σε ένα θέμα που ψάχνω να βρω λύση για το πρόβλημά μου μπαίνεις εσύ και κάνεις ένα σχόλιο που όντως θα μπορούσε να οδηγήσει σε τόπικ 40 σελιδών όπως το περιγράφεις παραπάνω και τελικά εγώ να μην έβρισκα μια λύση στο πρόβλημά μου...anyway τέλος καλό...όλα καλά...

Δημοσ.

Iceman όταν ένα ipod δεν αναγνωρίζεται στον υπολογιστή και σε mac συγκερκιμένα αρχίζουμε απο μία σειρά reset έχοντας το συνδεδεμένο στο mac, και αλλάζοντας usb ports κτλ κτλ.

Έτσι δε το είδε;; και reset ενώ δεν είναι συνδεδεμένο κάνουμε just to be on the safe side μήπως έχει κλατάρει και θέλει ειδική μεταχείριση χεχε :)

Δημοσ.

Τώρα έχει λυθεί το πρόβλημα αλλά για την ιστορία το σύνδεσα και σε mac και σε pc και δεν το αναγνώρισε πουθενά...έκανα reset ενώ ήταν συνδεμένο και κολλάγε επίσης στην οθόνη που δείχνει το σήμα της apple...τελικά έφτιαξε όταν το έβαλα σε disk mode...Τώρα γιατί παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα εξ'αρχής...δεν ξέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...