Προς το περιεχόμενο

Η yahoo Πληρώνει του χρήστες για να κάνουν search

scissorhands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

! Η yahoo λόγω της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της google έχει μείνει πίσω στον αριθμό των αναζητήσεων που κάνουν οι χρήστες της, γιαυτό το λόγο ήρθε σε τριετή συμφωνία με τη hpf co η οποία έχει έδρα το Λονδίνο !

Γιατί σε ενδιαφέρει ; Γιατί τώρα η yahoo σε πληρώνει για κάθε search που κάνεις 0.03 ευρώ ! Δέν θα γίνεις εκατομμυριούχος αλλα θα μπορείς άνετα να βγάζεις περίπου 70 ευρώ το μήνα για κάτι που ήδη κάνεις καθημερινά.

Επίσης μπορείς να βάζεις και δικούς σου φίλους και έτσι να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου.

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως δεν δίνεις ούτε ένα προσωπικό σου στοιχείο και δέν κατεβάζεις κανενός είδους πρόγραμμα στον υπολογιστή σου, απλά στο search box που υπάρχει σε κάθε bronswer μπαίνει το προσωπικό σου !

Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω paypal είτε μέσω IBAN λογαριασμού τραπέζης.

Τώρα μή με ρωτάτε εάν είναι αλήθεια ή όχι, το έψαξα και είδα πως είναι 100 legit και πως όντως πίσω απο τη συμφωνία κρύβεται η ίδια η yahoo.

Θα μου πείτε γιατί να μας πληρώνει ; Μάλλον κάποιο κέρδος θα έχουν και οι ίδιοι μιάς και η yahoo έχει και αυτή σύστημα σαν το google ad words στις αναζητήσεις της.

Μπορείς να γίνεις μέλος Ακολουθώντας το σύνδεσμο στην υπογραφή μου, και μήν αρχίσετε μα είναι referral link και τα λοιπά, ναί είναι όποιος θέλει πατάει και δοκιμάζει και όποιος θέλει όχι ! B)

Αυτά τα ολίγα !

Δημοσ.

To Google έχει σαν σημαία ότι ΔΕΝ επιτρέπονται τα clicks που προκαλούνται κάτω απο οποιοδήποτε κίνητρο

Δημοσ.

εχμμμ! βασικά διάβασες καθόλου το Post ? μάλλον δέ το διάβασες οπότε και κάνεις λάθος ! η μάλλον ίσως εγώ να μη το έδωσα σωστά.Εννοούσα το google ad words όπου εταιρίες πληρώνουν για να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης οπότε γράψε λάθος για το adsense αυτό είναι για τους publishers

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αληθής είναι αυτή η είδηση αλλά καλό είναι είτε να αφαιρέσεις το refferal link και να δώσεις το κανονικό (δεν επιτρέπεται απ' τους κανόνες του forum) είτε να προειδοποιήσεις γι' αυτό.

Υπάρχει κάποια πηγή που να στηρίζει τα λεγόμενά σου (κάποιο Link εννοώ);

Δημοσ.

Μάλλον κάτι λάθος έκανες στους υπολογισμούς! Απ' ό,τι βλέπω, χρειάζεσαι γύρω στα 3300 search τον μήνα για να βγάλεις 1?. Εκτός κι αν έκανες λάθος στην τιμή του search.

Δημοσ.
Μπορείς να γίνεις μέλος Ακολουθώντας το σύνδεσμο στην υπογραφή μου, και μήν αρχίσετε μα είναι referral link και τα λοιπά, ναί είναι όποιος θέλει πατάει και δοκιμάζει και όποιος θέλει όχι !

Noμίζω πως το ανέφερα ήδη Πως είναι refferal link !

Επίσης το διάβασα στο μεγαλύτερο forum για webmasters το digital point και δώσαν πληροφορίες και Prints των πληρωμών τους.

Να μερικά που βρήκα ενώ έκανα μόλις search, υπάρχουν πολλές αναφορές απλά ψάξτε το .

1)Homepages Friends previously was called MySearchFunds

- mysearchfunds was created over 6 months ago, and im sure if you searched them they will have many backlinks.

They have since changed there name to Homepagesfriends, following the announcement of the deal with yahoo earlier month.

This is why this domain is new- the company has changed its name!

See the 126 day thread on mysearchfunds here >> http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=689391

Δημοσ.

εγώ το υπολόγισα με 40 searches την ημέρα (που είναι και λίγα μιάς και περνάω 13 ώρες λόγο δουλειάς στο pc) για εμένα και άλλα τόσα απο τους 5 φίλους που ήδη έχω. Υπάρχει και calculator στη σελίδα που δείχνει πόσα μπορεί κανείς να κερδίσει .

Δημοσ.

Διάβασα τι έγραψες αλλά παρέλειψα το "σαν"

"....αυτή σύστημα σαν το google adsense...."

αλλά ο λόγος που δεν το είδα είναι αυτός

http://news.cnet.com/8301-10784_3-9915446-7.html?hhTest=1

http://www.cnbc.com/id/25251007/

Σε οποιαδήποτε περίπτωση το Paid to Click/Search/Read δεν είναι καν διαφήμιση για μένα ούτε για τον διαφημιζόμενο ούτε για τον χρήστη που κάνει search

Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχος όρος για να μην πατάνε τις διαφημίσεις κάτω απο οποιοδήποτε κίνητρο υπάρχει και στα yahoo ads αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να το βρω, ίσως αύριο

Δημοσ.
Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχος όρος για να μην πατάνε τις διαφημίσεις κάτω απο οποιοδήποτε κίνητρο υπάρχει και στα yahoo ads αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να το βρω, ίσως αύριο

Mα και πάλι δέν κατάλαβες το θέμα ! Δέ σου δίνουν κίνητρο κανένα, μιλάμε για search results και όχι διαφημίσεις ! Δέ σου λένε κάνε κλίκ εκεί και εδώ !

Δημοσ.

παιδια μη πατε να το κανετε. ψαχνει για θυματα

Based upon our experience to date we estimate that the average user regularly searching the internet could readily raise in excess of £50 per year

ακολουθει την πυραμιδα. η κορυφη τα παιρνει ολα και οι απο κατω την πουλινα :P. το ιδιο ισχυει και με το Yuwie που ειναι σαν το facebook αλλα σε πληρωνει...

chart.gif

Δημοσ.

τοτε γιατι spammareis? τετοια πραγματα απαγορευονται σε αυτο το forum. εσυ το ξες αυτο? αμαν πηξαμε και ανεραστους τυπους

Δημοσ.

Δεν είμαι αντίθετος ούτε το viral ούτε του matrix αλλά περισσότερο της ποιότητας των προιόντων/υπηρεσιών που προσφέρονται με αυτό τον τρόπο

Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό βασίζουν την βιωσιμότητα τους στο τρόπο προώθησης και όχι στην αποτελεσματικότητα

Αυτό είναι ένδειξη σύντομης διάρκειας ζωής για το όλο matrix

Ολα τα επι πληρωμή .... για να κάνεις κάτι χωλαίνουν στο ότι πιέζεσαι να κάνεις κάτι που πιθανόν να μην το έκανες σε ΚΣ

Τα affiliate συστήματα είναι ΟΚ μέχρι 2 επίπεδα από εκεί και πέρα αρχίζουν τα matrix

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...