Cookie_MonsteR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Πριν από λίγο καιρό "κάηκε" η κάρτα γραφικών μου και έτσι αγόρασα μία καινούρια για να την αντικαταστήσω. Όλα πήγαν καλά στην εγκατάσταση και το pc δούλευε κανονικά. Μοναδικό πρόβλημα το ότι η οθόνη μαυρίζει όταν ανοίγω το pc και παραμένει έτσι μέχρι να μπει στα Windows. Μέχρι τώρα δεν του έδωσα σημασία αλλά σήμερα θέλησα να κάνω ghost στο pc μου και για να το κάνω αυτό πρέπει να δουλέψω σε περιβάλλον DOS. Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται με το πρόβλημα που έχω! Ακόμα δεν μπορώ να μπω στο BIOS ή πιο σωστά μπαίνω αλλά δεν μπορώ να δω την οθόνη του BIOS. Δοκίμασα να εγκαταστήσω ξανά τους drivers αλλά δεν άλλαξε κάτι. Όλα δουλεύουν κανονικά σε περιβάλλον Windows. Μέχρι όμως να μπει στα Windows η οθόνη παραμένει μαύρη και για κάποια δευτερόλεπτα κάνει σαν να ανοιγοκλείνει στιγμιαία. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! Υπολογιστής: Intel Pentium 4, 2.80GHz, 512 MB RAM Παλιά κάρτα γραφικών: ηVIDIA GeForce FX 5200 Καινούρια κάρτα γραφικών: ATI Radeon Sapphire X1650 PRO (και οι δύο συνδέονται με AGP)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.