Προς το περιεχόμενο

αγορά κεντρικού ενισχυτή tv

amavidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ζητούμενο είναι λίγο ιδιαίτερο,

για μονοκατοικία θέλω να αγοράσω έναν κεντρικό ενισχυτή τηλεόρασης με 4-5 εξόδους. Εύκολα βρίσκει κανείς στην αγορά.

Σε αυτόν όμως θέλω επίσης να συνδέσω μία κάμερα τοποθετημένη στην είσοδο του κτιρίου ώστε όλοι να τη βλέπουν σε ένα κανάλι σε όλες τις tv.

Χρειάζεται κανένας ιδιαίτερος ενισχυτής; Που θα συνδεθεί η κάμερα;

ευχαριστώ ...

Δημοσ.
Το ζητούμενο είναι λίγο ιδιαίτερο,

για μονοκατοικία θέλω να αγοράσω έναν κεντρικό ενισχυτή τηλεόρασης με 4-5 εξόδους. Εύκολα βρίσκει κανείς στην αγορά.

Σε αυτόν όμως θέλω επίσης να συνδέσω μία κάμερα τοποθετημένη στην είσοδο του κτιρίου ώστε όλοι να τη βλέπουν σε ένα κανάλι σε όλες τις tv.

Χρειάζεται κανένας ιδιαίτερος ενισχυτής; Που θα συνδεθεί η κάμερα;

ευχαριστώ ...

Η camera βγάζει σήμα video και δεν μπορεί να συνδεθεί απ ευθειας..Χρειάζεσαι ενα modulator VIDEO σε RF το οποιο παίρνει το σήμα video απο την camera και το μετατρέπει σε σημα RF. Δηλαδή το εκπέμπει σε ενα κανάλι.υπάρχουν διαφορά ανάλογα την μπάντα αν ειναι στα κανάλια 1-4 στα 5-12 στα 21-69 και τελος στην S.διαλέγεις ανάλογα την περιοχή σου που έχεις καθαρό κανάλι.

τώρα οσο για την σύνδεση θα πάρεις ενισχυτή με είσοδο κεραίας εκτος της κεραίας που θα βάλεις να εχει και άλλη μια. δηλαδή αν εχεις καθαρό κανάλι στα UHF θα πάρεις modulator στα uhf και ο ενισχυτής σου θα κοιτάξεις να εχει 2 εισόδους UHF.Στην μια θα πάει η κεραία σου και στην δεύτερη η έξοδος απο το modulator και έτσι θα έχεις εικόνα παντού!!

Ελπίζω να βοήθησα.

YS ελπίζω εκει που θα μπει ο ενισχυτής να έχεις τραβήξει καλώδια απ την camera (video η και ηχου)

Δημοσ.

Δημήτρη,

αρχικά ευχαριστώ... κατέληξα κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα μετά από ψάξιμο και βόλτες σε καταστήματα με ηλεκτρονικά.

Η μόνη απορία μου είναι εάν είναι απαραίτητο το modulator να συνδεθεί πάνω στον ενισχυτή. π.χ. σήμερα μου έδειξαν έναν σχετικά απλό modulator που λειτουργεί στο κανάλι 3 ή 4. Τι είσοδο θέλω στον ενισχυτή; VHF; μάλλον έ...

Δημοσ.

Kοιταξε, αν δεν συνδέσεις το modulator στην είσοδο του ενισχυτή πως θα βλέπεις εικόνα σε όλες της tv?Δεν γίνετε διαφορετικά.

Ναι χρειάζεσαι εκτός απ την UHF είσοδο στον ενισχυτή και μια VHF αλλά να είναι στην μπάντα 1 απο 1-4

Χωρεις καλωδια η αλλη λυση ειναι

1 ασύρματο video-senter που το βάζεις δίπλα στην κάμερα και αυτό στελνει σήμα στον δέκτη του και αυτός συνδέεται στην tv. αλλά για πάνω απο 1 tv χρειάζεσαι και τον ανάλογο δέκτη, και ανεβαίνει και το κόστος αρκετά.

2 Η βάζεις ασύρματη κάμερα με τον δέκτη της που πάλι και εδω πάμε tv και δέκτης.

Αν κατάλαβα καλα η κάμερα υποθέτω οτι ειναι στην είσοδο και θέλεις να ελέγχεις ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει! Σωστός!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...