Προς το περιεχόμενο

Πόσα μπάνια έχετε κάνει?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει ρε fidelio για Αθήνα η καλή παραλία προϋποθέτει χρόνο και όρεξη για εκδρομή ή έστω πήξιμο στην κίνηση, εντός του νομού μόνο προς Σούνιο έχει αξιοπρεπή μέρη. Εγώ έχω κάνει ένα αλλά αν κρίνω απ'τους περισσότερους κολύμπησα για 15, πλαστό το ερώτημα για μένα.

Δημοσ.

ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ? και μένεις στο φάληρο αν δεν κάνω λάθος;

Νομίζω οτι θες την αναλογη παρότρυνση Neurotic- fest ! :)

Οκ πέρα απο την πλακα . σωστά όλα αυτά για τις

παραλίες πάνω απο βάρκιζα μεριά , αλλά αρκετά ανεκτά είναι και στα λιμανάκια και σε ορισμένες περιπτώσεις στην περιοχή της βουλιαγμένης για μια γρήγορη βουτιά !

Αν έχεις δίκυκλο , δεν είναι τόσο τραγικό να πας ακόμα πιο κάτω βάρκιζα , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ !

Επίσης καλή ιδέα είναι για ημι- ημερήσιες (φέυγεις απο το προηγούμενο απογευμα ) να περνάς απέναντι Αίγινα και Αγκίστρι !

Θέλει όρεξη όπως είπες - κυρίως αυτό ....τρώγοντας έρχεται όμως !

ps και αυτοι οι γερμανοι (περι κλίματος) έχουν αφήσει την Γερμανία τους και έχουν κατα-χτίσει όλη την Μάνη ...φέρνω ένα παράδειγμα ... :P

Δημοσ.

Καμιά δεκαριά, επειδή στην περιοχή που μένω στα βόρεια προάστια αηδιάζω λίγο να κάθομαι καλοκαίρι θα δραπετεύσω κάθε Σαββατοκύριακο που δέν δουλεύω παραλία.

Και το μπάνιο στο πρόγραμμα θα είναι.

Δημοσ.
Πόσα μπάνια έχετε κάνει στη θάλασσα ?

Πάω στη θάλασσα σχεδόν κάθε μέρα, αλλα δεν μπαίνω για μπάνιο... Απλά κάθομαι για φραππέ στο beach bar... Ειληκρινά ποτέ δε μου άρεσε η θάλασσα...

Δημοσ.

Υπάρχει στέγη Καλλίπολη όχι Φάληρο αλλά Β.Π. μένω/κινούμε κυρίως. Τα δίκυκλα είναι άλλη περίπτωση, έχω στην παρέα δυο κωλόπαιδα που δεν με παίρνουν επειδή είμαι βαρύς και ψηλός και τους χαλάω την αίσθηση λέει και δεν είναι ασφαλές, θα πηγαίνουμε σαν κότες κτλ. Όλα τα άλλα σωστά που λες, παρηγορούμαι και φυλάω δυνάμεις για πολυήμερη εξόρμηση στην Κάρπαθο.

Δημοσ.

Απο 25 μαίου και μετά κάθε παρασκευοσαββατοκύριακο.. + κάποιες κλεφτές αδειούλες μεσοβδόμαδα ;)

Σαν την χαλκιδική... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;)

Καλοκαίρι = Θάλασσα = Ρακέτες-Μοχίτο-Μπύρες-Μπάνιο... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :D

Δημοσ.
3 μπάνια... Αλήθεια, ισχύει ότι τα πολλά μπάνια προστατεύουν ενάντια στο κρυολώγημα;

.. τα πολλά μπάνια προστατεύουν απο τα βαριά ψυχολογικά προβλήματα χαχαχαχαχα ! Δεν το λέω για σένα pop corn, μιλάω εκ πείρας ! :lol:

Δημοσ.
Εσενα δεν σου ειπε η Πυθια να κατσεις σπιτι και να μην πας διακοπες; :-)

λές αυτό να σήμαινε ότι δεν θα κάνω και μπάνια..

καταραμένηηηηηη:-(:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.
3 μπάνια... Αλήθεια, ισχύει ότι τα πολλά μπάνια προστατεύουν ενάντια στο κρυολώγημα;

Ναί, αλλά τα πάρα πολλά τουλάχιστον 70 και δέν λέμε μπάνια του στύλ μπαίνω - βγαίνω καθόμαστε καμιά ωρίτσα μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...