filtrohouana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δεν ήξερα σε ποιό topic ταιριάζει και το έβαλα εδώ.. σορρυ και πάλι.. Ο υπολογιστής μου εδώ και κάτι μέρες κάνει συχνά πυκνά τον ήχο που κάνει ένας υπολογιστής όταν κολλάει(ή όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες ram)-ελπίζω να καταλάβατε... Έκανα format αλλά τα ίδια... Τώρα βάζω το nero για παράδειγμα και ο ήχος ακούγεται συνεχόμενα!(ξέρετε αυτός ο σπαστικός ήχος) Τι να κάνω?! Λογικά φτάει κάτι στο hardware??( να και γιατί λογικά είναι σε λάθος topic-1000 συγνώμη και πάλι) Ο υπολογιστής εντωμεταξύ δουλεύει κανονικά...
lefi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 1) Εάν δεν γνωρίζεις που έπρεπε να βάλεις το topic δεν πειράζει, ο τίτλος που έβαλες είναι αποτρεπτικός μάλλον γιαυτό δεν έχεις άλλη απάντηση. 2) ο ήχος που περιγράφεις είναι ο beeper της μητρικής, η καλλήτερα η συρρήνα της μητρικής. Από ότι κατάλαβα δεν βγαίνει από τα ηχεία. Για να έχω καλλήτερη εικόνα, μετά από format χωρις να εγκαταστήσεις τίποτα σου κάνει αυτό τον ήχο;
Kagkouros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις όλα τα drivers, της mortherboard, κάρτας γραφικών κλπ...
filtrohouana Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 τα έχω εγκαταστήσει όλα τα drivers... Μου το έκανε λίγο όταν έβαζα τα windows και τώρα όταν το βάζω να κάνει κάτι "βαρύ"... Δεν ακούγεται από τα υχεία.. το αστείο είναι οτι ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά... Δεν ξέρω όμως για πόσο και είναι και σπαστικός αυτός ο ήχος..! tnx
mezger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Κατέβασε το speedfan ( http://www.almico.com/sfdownload.php ) να δεις τις θερμοκρασίες σου, κατά πάσα πιθανότητα κάτι ψήνεται εκεί μέσα.
filtrohouana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 το κατέβασα αλλά δεν ξέρω πως να το λειτουργίσω... λίγη βοήθεια.... εντωμεταξύ, τώρα ο υπολογιστής ανοίγει και όποτε θέλει... φορτώνουν τα windows και εκεί που πρέπει να βγεί το "καλωσήρθατε" δεν ανοίγει και μένει μαύρη οθόνη... πρέπει να κάνω 2-3 restart για να ανοίξει... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ....
washcloud Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ... Κάρτα γραφικών ; Ο driver της ; Σκληρός ίσως ; Τεχνικός σίγουρα (για να μην παιδεύεσαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.