Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexis@me είπε

Λόγω έλλειψης χώρου σκέφτομαι να μεταφέρω το γραφείο μου στο μπαλκόνι. Σκέφτομαι να φτιάξω μια πλατφόρμα με ρόδες(με στοπ) και να φτιάξω ένα κλουβί με γυαλί και σίδερο/αλουμινό κατασκευή επάνω της. Μιλάμε για περίπου 3 κυβικά μέτρα χώρου (1,5μ μήκος * 1μ πλάτος* ύψος 2μ ).

Η κατασκευή θα γίνει με υλικά που χρησιμοποιούμε σε μόνιμες κατασκευές αλλά λόγω της πλατφόρμας με τις ρόδες θα είναι κινητή.

Τι λέτε, θα μπλέξω ?

Σαν κούκλα σε βιτρίνα θα είσαι.Το έχεις σκεφτεί καλά;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DTInfinity είπε

Τον από κάτω ρώτα, όταν σε υποδεχτεί στο μπαλκόνι του...😂

πέρα από τη πλάκα, δεν νομίζω να πείσεις πολλούς ότι δεν είναι μόνιμη κατασκευή...

Δεν πάω να κάνω παζάρια ,και ακούω τι λες. Όμως σκέψου το σαν τα ντουλάπια που έχουμε τα μεταλλικά στα μπαλκόνια με τις ρόδες . Απλά θα χωράει εμένα και τον υπολογιστή μου. Μάλλον θα πρέπει να ψάξω νομικά τι ερμηνεύεται ως μόνιμη κατασκευή. 

Έχω σκεφτεί και την ιδέα με σκηνή τεσσάρων εποχών και σίγουρα θα έρθει κάποιος και θα πει , το κάμπινγκ στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται :P  .

Δημοσ.

Πρωφανως και οι ρόδες το κανουν μη μονιμη κατασκευη.Σαν τριπλα καλη ειναι απλα σκεψου καλα το σχεδιο και την αντοχη αυτου που θα φτιαξεις

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/7/2008 στις 2:47 ΠΜ, gponiris είπε

η ερωτηση μου ηταν αν τα τζαμια επιτρεπονται σαν μη μονιμη κατασκευη.οχι περι καρφωματος..mesie lord

Μονιμη κατασκευη δεν ειναι η τεντα;

Πως επιτρεπεται; Η νομοθεσια μιλαει για κινητα προστεγασματα τεντες κτλ. Βαζουν τα τζαμια πανω σε ραγες ωστε να θεωρουνται κινητα.

Αν δεν κανω λαθος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...