Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Βαζω εδω το θεμα γιατι ειναι μαλλον θεμα υλικου.Αλλαξα δισκο σε ενα htpc που ειχα παρει απο εδω μελος μεταχειρισμενο και ειχε χτυπησει και ενω ξεκιναει εγκατασταση των vista αλλα οταν ειναι να ολοκληρωσει την εγκατασταση κολαει ατελειωτα....Το εκανα 5 φορες και απο διαφορετικα δισκακια. Το pc-ακι το εχω συνδεδεμενο με tv με hdmi και επανω του εχω συνδεσει κατα την εγκατασταση καλωδιο δικτυου , ενα πομπο για ασυρματο πληκτρολογιο και ενα για bluetooth ποντικι. Τι να φταιει δεν ξερω....
Strategos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 τα cdακια τα εχεις δοκιμασει σε αλλο pc; αν τα εχεις σπασμενα παιζει να μην ειναι καλη η εκδοση ή να τα κανεις burn με μεγαλη ταχυτητα και να ειναι χαλασμενα τα cd( ναι παιζει αν τα κανεις με μεγαλη ταχύτητα και δεν βαλεις να κανει ελεγχο στο τελος να ειναι καμμενα και τα 5 dvd).
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Το ενα το εχω δοκιμασει και στο pc που γραφω τωρα και ειναι γνησιοτατο !!!!Το ιδιο μου κανει ομως και το αντιγραφο. Ευχαριστω.
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Οταν ειχα παρομοιο προβλημα, ηταν θεμα ραμ, δοκιμασε το memtest, να σιγουρευτεις οτι δεν εχουν προβλημα τα dimms.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Οταν ειχα παρομοιο προβλημα, ηταν θεμα ραμ, δοκιμασε το memtest, να σιγουρευτεις οτι δεν εχουν προβλημα τα dimms. Ευχαριστω αλλα πως θα το δοκιμασω αφου δεν γινοντε εγκατασταση τα windows ???
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 To memtest το γραφεις σε cd και boot-αρει απο εκει, σε ενα δικο του περιβαλλον χωρις windows και τετοια. Δοκιμαζει με διαφορα δεδομενα τις ραμ και αν υπαρχει προβλημα θα βγαζουν απανωτα λαθη στα τεστ. Εδω http://www.memtest.org/download/2.01/memtest86+-2.01.iso.zip
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μολις σταθηκα τυχερος....Ξεκουμπωσα μια απο τις 4*512 μνημες την ξανακουμπωσα και η εγκατασταση εγινε κανονικα !!!! Ευχαριστω παρα πολυ !!!!:-D
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Λογικα μαλλον καποια θα ειχε ξεκουμπωσει ή κατι τετοιο, αλλα και παλι, δοκιμασε το τεστ καθως προβλημα στις ραμ δινει εως και μπλε οθονες, προβληματα στις μετακινησεις αρχειων κ.τ.λ. ! Good luck
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Λογικα μαλλον καποια θα ειχε ξεκουμπωσει ή κατι τετοιο, αλλα και παλι, δοκιμασε το τεστ καθως προβλημα στις ραμ δινει εως και μπλε οθονες, προβληματα στις μετακινησεις αρχειων κ.τ.λ. ! Good luck Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 δοκιμασε το τεστ καθως προβλημα στις ραμ δινει εως και μπλε οθονες, προβληματα στις μετακινησεις αρχειων κ.τ.λ. ! Good luck Το εκανα κι αυτο και μου εβγαλε no errors press esc to exit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.