mithrid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 παιδες εβαψα το δωματιο μου με κατι χρωματα ενος φιλου(ηταν καταπληκτικα στο ματι!!),αλλα δεν υπολογισα να μυριζουν τοσο!κοντευω να παθω εγκεφαλικο απο την μυρωδια που αναδυουν οι τοιχοι! ελεος!προχτες ψιλοζαλιστηκα.ξερει κανενας πως να αντιμετωπισω το προβλημα αυτο?μην μου πειτε για ξαναβαψιμο.... καποιος προτεινε να βρασω ξυδι σε μια κατσαρολα και να την αφησω μια νυχτα μεσα στο δωματιο και θα εξαφανιστουν οι μυρωδιες.προτου κανω πειραματα περιμενω κ αλλες προτασεις.ευχαριστω εκ των προτερων
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Θα πρέπει να αερίζεις συνεχεια το δωμάτιο μέχρι να ξεμυρίσει.(με καλο αερισμό συνήθως 2 μέρeς είναι ok) δε μπορείς να [καλύψεις] αυτήν την μυρωδιά. Ανάλογα με τι χρώμα έχεις χρησιμοποιήσει είναι και η επικινδυνότητα των πτητικών. Δεν έπρεπε να κοιμάσαι σε ένα τέτοιο δωμάτιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 gponiri φαντάζομαι ένα δάσος που ένα-ένα να πέφτουν τα δέντρα και να φεύγουν τα πουλιά που στο τέλος μένει οικόπεδο αλλά ξαφνικά να φυτρώνει κοντέινερ που σιγά-σιγά ψηλώνει γίνεται μεζονέτα, τριόροφο, πολυκατοικία και 'συ στην ταράτσα μεσημεριάτικα με τα δράπανα στο χέρι.
livewire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Άσχετο με το θέμα, αλλά το όραμα του Aigea μου έφερε στο νου μια παλιά αγάπη...
mithrid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 aigeas με ξερεις τωρα...ολο στα μαστορεματα! το εχω αερισει 2βδομαδες με ανοιχτα παραθυρα...και τιποτα..λες και το εχω βαψει με φαρμακι!πωπω...τι κανω τωρα?
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Τι χρωμα χρηιμοποιησες; Κατα βαση ολα τα δωματια τα βαφουν με πλαστικο. Επισης αν βρασεις ξυδι και το αφησεις τοτε σιγουρα δεν θα μυριζει το σπιτι γιατι η βρωμα απο το ξυδι θα υπερκαλυπτει τα παντα.
MantiVersuS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Τι χρωμα χρηιμοποιησες; Κατα βαση ολα τα δωματια τα βαφουν με πλαστικο. Επισης αν βρασεις ξυδι και το αφησεις τοτε σιγουρα δεν θα μυριζει το σπιτι γιατι η βρωμα απο το ξυδι θα υπερκαλυπτει τα παντα. και θα μυρίζει ξύδι τότε όλο το σπίτι...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 και θα μυρίζει ξύδι τότε όλο το σπίτι... Ναι αυτο εννοουσα
mithrid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 αποτι θυμαμαι...vitex και εγραφε 'βαση χρωματος' που μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν χρωμα.νομιζω οτι το ειχε καιρο ο φιλος μου στην αποθηκη..
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 αποτι θυμαμαι...vitex και εγραφε 'βαση χρωματος' που μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν χρωμα.νομιζω οτι το ειχε καιρο ο φιλος μου στην αποθηκη.. Ωχχχχ...Πιάσε ρολό,remover και μετά σπάτουλα.Κι έπειτα ξανά μανα με φρέσκο χρώμα.Εκτός αν θες να αποκτήσεις κανα κουσούρι με το αναπνευστικό...
axaxouxas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μαλλον οτι χαλασε η μπογια και δεν κανει πια ... πρεπει να ξερεις οτι ΟΛΑ τα πραγματα εχουν ημερομηνια ληξης .... φανταζομαι οτι την μπογια την πηρες στο ΤΣΑΜΠΕ ε ? Καλο κουραγιο ....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Πάντως χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλω gponiri η υγρασία στον τοίχο είναι εστία μολύνσεως, δηλαδή καλά σου είπε ο φίλος για αναπνευστικό, έχει δίκιο. Φαντάζομαι πλην της σπάτουλας και του ασταριού ίσως να υπάρχει κανένα ειδικό σκεύασμα για πιο πριν.
mithrid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 axaxouxa ανεφερα ηδη οτι μου την εδωσε φιλος την μπογια...αλλα υπαρχει και η αποψη 'αν σφραγισεις την μπογια καλα διατηρειται παρα πολυ καιρο'.το θεμα ειναι 'μηπως δεν την σφραγισε καλα και κατα καποιο τροπο μουχλιασε?'παρολα αυτα δεν παρατηρησα κανενα ξενο σωμα μεσα στην μπογια ουτε αλλοιωση στην επιφανεια της.. φιλε aigea γιατι αναφερεσαι για υγρασια?πως συνδεεται με το βαψιμο ενος τοιχου στην επικειμενη περιπτωση?μιλαμε για μελλοντικη υγρασια?και πως θα με προσβαλλει στο αναπνευστικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.