osfpe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εχω καποιες συντομευσεις του word,excel στην επιφανεια εργασίας και ενω υπαρχει η εντολη για αλλαγη του εικονιδίου της συντομευσης δεν ειναι ενεργοποιημενη ειναι αμυδρη και δεν μπορώ να αλλαξω ico! επίσης πως μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο στο notebat? καθε βοηθεια δεκτη γιατι με εχει σκάσει...κολλήματα ειναι αυτα τι να κάνουμε! εχω vista...
SeKoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Άνοιξε τον Windows Explorer Click στο Tools και μετά Folder Options... Διάλεξε File types. Τώρα βλέπεις την λίστα με όλα τα extensions. Βρές την γραμμή με αυτό που θές να άλλάξεις (.doc) Μόλις διαλέξεις την γραμμή, click στο Advanced και μετά Change Icon... Διάλεξε το αρχείο .ico Απο το κουμπί Browse... απο το νέο παράθυρο που θα σου βγάλει. Πάτα σε όλα ΟΚ και είσαι ΟΚ.
GCMH Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Χμ, για το πρώτο το παρατήρησα και εγώ... Μια λύση είναι να κάνεις συντόμευση από το ίδιο το exe και όχι από το "Start Menu". Θα πας στον φάκελο που είναι εγκατεστημένο το MS Οffice, θα βρεις το "winword.exe" και θα στείλεις μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Αυτήν μπορείς να της αλλάξεις εικονίδιο... Το δεύτερο ερώτημα δεν το κατάλαβα. Αν σε καλύπτει η απάντηση του SeKoS έχει καλώς...
osfpe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστώ και τους δύο..και τα δύο σωστα...να είστε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.