MixalisX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 δεν μου απαντήσατε στην προηγούμενη ερώτηση αλλα οκ, είναι εξεζητημένη. Αλλη ερώτηση. 'Όταν ανεβάζουμε το fsb ανεβάζουμε ουσιαστικά την ταχύτητα λειτουργίας όλων τον συστημάτων του mobo (συμπεριλαμβανομένου cpu). Αυτό σημαίνει ότι για μεγαλήτερη σταθερότητα πρέπει να ανεβάσω και σε όλα τα υποσυστήματα τις τάσεις (dimm, κτλ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 σε games και άλλες εφαρμογές που θέλουν L2 ο 6420 είναι πιο μπροστά λέμε στο Pi πάλι πιο μπροστά θα είναι άντε να παίζει καλύτερα ο 6300 με πιο ψηλά τις μνήμες του... ο 8400 δεν τον βάζω καν μέσα γιατί δεν ξέρεις ούτε μια σύγκριση να κάνεις 65nμ Vs 45nμ στα ίδια ghz/l2/fsb τα 45άρια είναι πιο γρήγορα Μιχάλη δοκίμασε bios update για αρχή και βλέπουμε και ναι μετά από ένα σημείο θες να δώσεις και ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μπορεις να μου δωσεις πανο ενα λινκ που να λεει οτι οντως ο Ε8400 ειναι καλυτερος απο Ε6420/Ε6300 στα 3GHz? (και η διαφορα να μην οφειλεται στα 2ΜΒ L2 Cache επιπλεον, αλλα στα... 45nm?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 το bios είναι το τελευταίο (F4) αν δεν κάνω λάθος. Τα ρεύματα τα έχω ανεβασμένα 1,4V cpu και +0,1 τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μπορεις να μου δωσεις πανο ενα λινκ που να λεει οτι οντως ο Ε8400 ειναι καλυτερος απο Ε6420/Ε6300 στα 3GHz? (και η διαφορα να μην οφειλεται στα 2ΜΒ L2 Cache επιπλεον, αλλα στα... 45nm?) δεν έχω link ψάξε και θα βρεις τα 45nm σαν αρχιτεκτονική είναι πιο γρήγορη σε clock Vs Clocks βάλε τον 7200 που έχει 3Mb πάλι στα ίδια clocks είναι πιο γρήγορος είναι απλό αλλιώς δεν θα προχώραγε η αρχιτεκτονική δεν θα υπήρχε καν λόγος αν δεν μπορούσαν να βγουν πιο γρήγορα chip το bios είναι το τελευταίο (F4) αν δεν κάνω λάθος. Τα ρεύματα τα έχω ανεβασμένα 1,4V cpu και +0,1 τα υπόλοιπα. δοκίμασε με λίγο παραπάνω σε chipset και μνήμες αλλά αν δεν μας πεις ακριβός τι που είσαι με τι ρεύματα ( όχι η μαλακία της giga +0.τρέχα γύρευε ) με νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.