Majagnou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Kαλησπέρα Όλα πηγαίναν καλά με τον πι σι μέχρι που προχθές που τον άνοιξα και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω τα windows. Το θέμα είναι ότι είναι κοπιά τα δικά μου και τώρα από την στιγμή που δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω δεν με αφήνει καν να μπω να τα δουλέψω Οπότε το να κάνω back up δεν βλέπω να γίνεται. Μήπως αν τα ενεργοποιήσω και ας είναι κοπιά θα έχω κάποιο χρόνο για να κάνω back up; Δοκίμασα να πάρω τηλέφωνο στο 800 11 43100 που μου δίνει αλλά μιλάει όσες φορές και να πάρω. Επίσης θα συνεχίσω μήπως να έχω το πρόβλημα αυτό ακόμα και με φορμάτ και επανεγκατάσταση των windows; Τέλος,δεν είναι περίεργο που δεν μου είχε ζητήσει να τα ενεργοποιήσω πριν περίπου 6 μήνες που τα εγκατέστησα; Δηλαδή πως και μου ζήτησε έτσι στα καλά καθούμενα να τα ενεργοποιήσω; Τι μπορεί να έγινε; Εγώ πάντως δεν επέλεξα πουθενά να τα ενεργοποιήσω. Eυχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση και καλώς σας βρήκα αφού είναι το πρώτο μου μήνυμα.
filtrohouana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται η συζήτηση για κόπιες των windows... Τέλοσπάντων, το cd των windows που έχεις δεν έχει serial? με φορμάτ δεν θα υπάρχει νομίζω πρόβλημα(αν πάντα το χειριστείς σωστά και τα ενεργοποιήσεις τότε...) Αν καταφέρεις να τα ενεργοποιήσεις τώρα πιστεύω πως θα λειτουργούν κανονικά... Τα αρχεία αν έχεις 2ο δίσκο μπορείς να τα σώσεις με erd commander(ακραίο μεν, αποτελεσματικό δε)..
dimitris2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 μπα δε νομιζω οτι μπορει να συνεχιστει η συζητηση εδω...
Majagnou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Τέλος πάντων, ευχαριστώ όπως και να έχει παίδες Ξέρω δεν είναι και πολύ συνετό να μιλάμε για κοπιές... Τέσπα, δυστυχώς δεν ξεκίνησα και πολύ καλά στο φόρουμ Πάντως μετά από αυτό βλέπω να αγοράζω τα αυθεντικά! Φοιτητές είμαστε αλλά τι να κάνουμε.
nick_gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ΓIA πείτε KAI ΣE MENA ΠOY TA EXΩ αυθεντικά σε πιο τηλέφωνο πρέπει Να καλέσω
citizen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ΓIA πείτε KAI ΣE MENA ΠOY TA EXΩ αυθεντικά σε πιο τηλέφωνο πρέπει Να καλέσω 801 500 3000 αστική χρεωση (το δωρεαν 800 11 43100 τα εχει παίξει και δε δουλευει εδω και μια βδομάδα)
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 τον δίσκο σε άλλο pc και κάνεις κανωνικά backup....
lefi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ΓIA πείτε KAI ΣE MENA ΠOY TA EXΩ αυθεντικά σε πιο τηλέφωνο πρέπει Να καλέσω Τα τηλέφωνα τα γράφει και ο υπολογιστής, όταν δείξει το συννεφάκι ότι θέλουν ενεργοποίηση κάνεις κλικ εκεί και σου εμφανίζει ένα παράθυρό επιλέγεις χώρα και ακολουθείς της οδηγίες, το τηλέφωνο με την δωρεάν χρέωση 2 φορές που το έχω πάρει λειτουργούσε κανονικά για αυτή την περίοδο δεν ξέρω εμπιστεύομαι τους συναΰπνους. Όσο για την "περίεργη" χρήση του forum το πάθημα μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.