Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής δεν ξεκινά και δεν μπαίνει στα windows..

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά χάλασε ένας υπολογιστής ενός φίλου μου ,το όλο δύστυχες γεγονός έγινε με τον εξής τρόπο ο υπολογιστής είχε αποσυνδεθεί και σκεπαστεί για λίγο χρονικό διάστημα ,όταν ο φίλος μου άνοιξε τον υπολογιστή του έβγαλε αυτό το μύνημα <<Windows could not start because of an error in the software .

PLEASE REPORT THE PROBLEM AS:

load needed DLLs for Kernel.

Please contact your support person to report this problem.>>.Μετά ότι και να έκανε πάντα του έβγαζε το ίδιο μύνημα .Λέτε να κάνω κανά clear cmos? ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος σε κομμάτια ,δεν ξέρω επομένως αν το καλύπτει η εγγύηση ,washcloud αυτό είναι το θέμα δεν θέλει να κάνει επαναγκάτασταση το λειτουργικό.Μάλλον θα τεστάρουμε τον δίσκο στον αλλό υπολογιστή που έχει και αν συνεχίσει το πρόβλημα θα τον πάμε πίσω .

Δημοσ.

Μπορούμε να κάνουμε επιδιόρθωση τα windows χωρίς να χάσουμε τα δεδομένα μας (ταινίες ,προγράμματα ,παιχνίδια) παιδιά ή τζίφος?

Δημοσ.

αν υπάρχει άλλος υπολογιστής, γιατί δεν τον συνδέετε ως slave να πάρετε τ' αρχεία, και μετά δοκιμάζετε επιδιόρθωση των win από cd

Δημοσ.

Υπάρχει άλλος υπολογιστής αλλά ο αλλός έχει σκληρό 80 gb και ο χαλασμένος έχει δεδομένα 100 + gb .Ξέρετε πως επισκευάζουμε τα windows με την κονσόλα επιδιόρθωσης?

Δημοσ.

ΟΧΙ με την "κονσόλα" (την επιλογή R δηλαδή), αλλά επιλέγοντας "εγκατάσταση τώρα" με Enter. Θα βγεί μετά την αποδοχή των όρων ένα παράθυρο που θα λέει εντοπίστηκε υπάρχουσα εγκατάσταση κι αν θέλετε να προχωρήσετε σε επιδιόρθωσή της ή σε νέα εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δοκίμασε απλά να βάλεις έναν άλλον hdd σαν master και slave τον υπάρχον.Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια καταστροφή dll αρχείου που με αυτην την μετατροπή δεν θα σε επηρεάσει.Απλά αγορασε εναν 500αρι,θα σου μείνει κι'ολας και δεν είναι πολύ ακριβίος.Η επιδιορθώση είναι μπάλωμα...

Δημοσ.

...όταν ο άλλος δηλώνει πως ΚΑΝ δε θέλει να κάνει επανεγκατάσταση, προτείνεις...ΑΓΟΡΑ δίσκου ; !

Τσκ....:rolleyes:

Δημοσ.

Ρε παίδια τώρα με έβαλε στα windows αλλά μόλις τα φόρτωσε έκανε επανεκίνηση ,λέτε να χάλασε η μητρική ;

Δημοσ.

μετά που θα ανοίξει , συνεχόμενα f8, και στο μενού επίλεξε να μην κάνει επανεκκίνηση. Λογικά θα σε αφήσει σε μπλε οθόνη, και από 'κει ψάξε τί φταίει. Αν και, αν όντως έκανες την επιδιόρθωση, τότε μάλλον δεν σώζεται η εγκατάσταση.

Δημοσ.

επειδη έχω τα home και ο σκληρος ηταν με professional δεν μου βγάζει την επιλογή να κάνω επιδιόρθωση τι να κάνω ,αν εγκαταστήσω το λειτουργικό home με την τρίτη επιλογή θα κράτησω τα δεδομένα μου;<<TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ >>Λέτε να κρατήσω τα δεδομένα μου με αυτόν τον τρόπο;Ευχαριστώ πάντως για όλα παιδιά...

Δημοσ.

δηλαδή πώς "σε έβαλε στα windows" πριν. Χωρίς να έχεις κάνει επιδιόρθωση ;

(...ο φίλος σου δεν έχει το cd των xp pro ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...