Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το "top web offer" του Πλαισιου

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν με ενόχλησε αυτός ο χαρακτηρισμός, ποτέ δεν είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ να συγκρίνει τιμές με τα υπόλοιπα eshops/shops της επικράτειας δεν είναι σαν τα supermarket που λέει ότι ΕΔΩ είναι το φθηνότερο είδος με εγγύηση τιμής κα.

Ο καθένας είναι υποχρεωμένος να συγκρίνει και να αποφασίζει από μόνος του

Είναι θεωρητικά και πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνεται σύγκριση τιμών από ένα eshop

Ακόμα και στο skroutz επειδή κατατάσσονταν τα αποτελέσματα ανα τιμή θυμάμαι μερικά eshops που ανα μέρα αλλάζανε τις τιμές έστω και μερικά cents για να είναι στην πρώτη δεκάδα

Ακόμα και να το εννοούσαν έτσι όπως το λες πάλι δεν βλέπω κάτι περίεργο

Το ʽκαλύτεροʼ και το ʽφθηνότεροʼ είναι κατεξοχήν υποκειμενικοί εμπορικοί χαρακτηρισμοί είτε πουλάς ντομάτες, ψάρια ή 10πύρηνο επεξεργαστή :-)

Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα φιλε opts , οτι υπαρχουν ορισμενοι που θεωρουν οτι το ''φθηνοτερο'' μπορει να ειναι κατι το υποκειμενικο.

Γι'αυτο ολοι ισχυριζονται οτι εχουν τις φθηνοτερες τιμες και στο τελος δεν ξερει ο καταναλωτης ποιο μαγαζι ειναι αυτο που πρεπει να αγορασει και ποιο μαγαζι ειναι αυτο που τον κοροιδευει.

Οταν λεμε οτι κατι ειναι το φθηνοτερο πρεπει πραγματικα να ειναι στο φθηνοτερο (τουλιστον στην αγορα που βρισκομαστε στην δικια μας περιπτωση την ελληνικη) αλλιως δημιουργουνται παρεξηγησεις αλλες φορες αθελα , τις περισσοτερες ομως ηθελημενα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το αστείο είναι ότι με mouseover σου εξηγεί ακριβώς τι είναι το top web offer για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία

τσκ τσκ τσκ...λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Ζούμε σε μία ελεύθερη κοινωνία προσφοράς και ζήτησης. Η τιμή δεν είναι το κριτήριο πάντα και ευτυχώς ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλιώς αν ήταν να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη τις τιμές θα τις κανόνιζε ο Αδόλφος.

Δεν μιλάμε για διατιμημένα προϊόντα

Οταν περνάς απο ένα ψαρά και σου λέει "Εδώ το φρέσκο ψάρι" του ζητάς timestamp που έχει ανασυρθεί το ψάρι απο τα δίχτυα και το συγκρίνεις με τους υπόλοιπους ψαράδες ?

Ετσι είναι η κατάσταση του εμπορίου

Οι καταναλωτές με τα κλειστά μάτια δεν μπορούν να βρούν τις προσφορές που άλλοι τις ψάχνουν με επιμονή

Δεν είναι Ελληνική πατέντα αλλά Παγκόσμια για να μη πω Γαλαξιακή

Πάντως για να κλείσω την συμμετοχή μου στο topic ΔΕΝ νομίζω ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ παραπλανεί με την συγκεκριμένη αναφορά του, αναφέρεται στις εσωτερικές του προσφορές και αυτό είναι που καταλαβαίνω

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως για να κλείσω την συμμετοχή μου στο topic ΔΕΝ νομίζω ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ παραπλανεί με την συγκεκριμένη αναφορά του, αναφέρεται στις εσωτερικές του προσφορές και αυτό είναι που καταλαβαίνω

το screenshot του S2Katana με την διευκρίνηση το ξεκαθάρισε νομίζω :o

όπως λέει και ο pappous_soulis απλά pure ownage :P

Δημοσ.

Για αυτο πριν αγορασεις πρεπει να περασεις απο το...

1. http://www.skroutz.gr

2. http://shopping.pathfinder.gr

3. και απο το media markt (δυστυχώς δεν εχουν site με τις τιμες οποτε πρεπει να πας απο εκει , διοτι ουτε τηλεφωνικα σου λενε τιμες)

Εαν κανεις αυτα τα 3 πριν αγορασεις μπορει και να γλιτωσεις εως και 40%

Δημοσ.

Για τα δύο πρώτα συμφωνώ, αλλά το media martk?

Εκτός αν εννοείς να δεις το προϊόν πριν το αγοράσεις από κάπου αλλού

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...