Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το "top web offer" του Πλαισιου

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , αυτόν τον καιρό σκέφτομαι να αγοράσω laptop και την ψάχνω πολύ σχετικά με το τί θα αγοράσω και από πού. Σήμερα το πρωί λοιπόν μπήκα στο Internet και άρχισα να κοιτάω διάφορα μοντέλα από διάφορα καταστήματα. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκα στο site του Πλαισίου και παρατήρησα δίπλα σε ορισμένα μοντέλα τον χαρακτηρισμό “topweb offer”. Είπα λοιπόν να μπω στο skroutz.gr και να δω αν πράγματι τα μοντέλα αυτά ήταν “topweb offers” ή κάποιο τρικ του τμήματος μάρκετινγκ του Πλαισίου.

Τα αποτελέσματα?

Hewlett Packard Pavilion dv9880ev

Πλαίσιο 1389 ευρώ

Msystems E.Π.Ε. 1200 ευρώ

Toshiba Satellite P300-133

Πλαίσιο 1299 ευρώ

Shop13 1196.64 ευρώ

Vaio VGN-AR71M

Πλαίσιο 1459 ευρώ

Image Computers 1319 ευρώ

Και γενικότερα για να μην τα πολυλογώ ΟΛΑ τα “topweb offers” μοντέλα του Πλαισίου ήταν τελικά πολύ ακριβότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα που βρίσκει κάποιος στο internet.

Ποια η γνώμη σας γιʼ αυτήν την κοροϊδία?

• Super Moderators
Δημοσ.

tobweb offer νομίζω δεν σημαίνει ότι έχει την φτηνότερη τιμή στην ελληνική αγορά...

απλά ότι το έχει φτηνότερα αν το παραγγείλεις από το site και σου έρθει σπίτι...

ο τίτλος είναι απλά fail...

btw γιατί το έβαλες στην κατηγορία Ειδήσεις-Lobby?

Δημοσ.

Όπως τα πε ο pappoulis.

Σε μένα έχει σχηματιστεί η άποψη πως topweb-offer στο Πλαίσιο σημαίνει ανταγωνιστική τιμή προς το e-shop.

Δημοσ.

Oπως τα είπε ο Thresh.

Δεν είναι κοροιδία από το site του Πλαισίου(δεν αναφέρει κάπου ότι είναι η καλύτερη δυνατή τιμή στο web), ο τίτλος του τόπικ σου είναι παραπλανητικός και βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις σοβαρή αλυσίδα καταστημάτων.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά τι after sales support προσφέρουν ΄τα άλλα μαγαζιά; (Εγώ προσωπικά πρώτη φορά τα βλέπω!)

Το θέμα πρέπει να αλλάξει κατηγορία btw

Δημοσ.

Καλα πλακα κανουμε τωρα ή κανετε επιτηδες μερικοι οτι δεν καταλαβαινετε?

Οταν καποιος διαβαζει topweb offer κατ'ευθειαν ερχεται στο μυαλο του οτι ειναι η καλυτερη προσφορα στην ελληνικη αγορα στο internet και οχι μια τιμη η οποια χτυπαει αυτη του eshop.Οποτε ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι ο παραπλανητικος και οχι ο τιτλος του topic μου.

Ειδήσεις - Lobby Καταχωρήστε το άρθρο που έχετε δημιουργήσει η έχετε βρεί σε άλλη ιστοσελίδα και ανάλογα με τις ψήφους που θα δεχθεί από άλλα μέλη, μπορεί να εμφανιστεί στη κεντρική σελίδα.

Γι αυτο το λογο εγραψα εδω.Αν πρεπει να μεταφερθει καπου αλλου ας το κανει καποιος και ζητω συγγνωμη.

Δημοσ.
Οταν καποιος διαβαζει topweb offer κατ'ευθειαν ερχεται στο μυαλο του οτι ειναι η καλυτερη προσφορα στην ελληνικη αγορα στο internet και οχι μια τιμη η οποια χτυπαει αυτη του eshop.Οποτε ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι ο παραπλανητικος και οχι ο τιτλος του topic μου.

Eδώ διαφωνούμε.Πρόκειται για το site του Πλαισίου και λέγοντάς σου ''Top Web Offer'', εννοεί ότι είναι Top(κορυφαία) Web Offer(προσφορά του συγκεκριμένου προιόντος, στο συγκεκριμένο site, σε σχέση με το πως θα το πλήρωνες αν το πάρεις από το κατάστημα).

Είναι δυνατόν κανείς να περιμένει από το site μιας αλυσίδας να μάθει ποιες είναι οι καλύτερες τιμές της αγοράς?Μόνο αν σου έλεγε ρητά κάτι τέτοιο, θα μπορούσες να τους κατηγορήσεις.

Δημοσ.

Εξίσου παραπλανητικές δεν είναι και οι αγορές που χαρακτηρίζονται σαν "προσφορές" από καταστήματα (στο internet ή και όχι στο internet), όταν κάπου αλλού μπορείς να βρεις το ίδιο προϊόν σημαντικά φθηνότερα; Τι είδους προσφορές είναι τότε;

Δηλ. η διαφωνία σου έγκειται στο "top" αν κατάλαβα καλά.

Πάντως ουδέποτε μου πέρασε απ' τι μυαλό ότι εννοούσαν "το φθηνότερο στο (παγκόσμιο ή εγχώριο) internet" (γιατί το internet δεν περιορίζεται στην Ελλάδα :)).

Δημοσ.

Φιλε S2Katana ο χαρακτηρισμος ''Top Web Offer'' ειναι ακρως παραπλανητικος.

Οταν τον διαβαζουν οι περισσοτεροι (οπως εγω) πιστευουν οτι εννοουν πως ειναι η καλυτερη προσφορα στα ελληνικα Online shops , καποιοι αλλοι (οπως ο φιλος antonl) πιστευουν οτι ειναι μια τιμη καλυτερη απο του eshop ξεχνωντας οτι υπαρχουν δεκαδες αλλα online καταστηματα.

Μη μου πεις οτι το πλαισιο δεν εγραψε αυτον τον χαρακτηρισμο απο πονηρια και με σκοπο να ξεγελασει τους καταναλωτες.Θα μπορουσε αντι ''Top Web Offer'' να γραψει "Special web price" αλλα εκει πονταρουν φαινεται , στην παραπλανηση.

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι με mouseover σου εξηγεί ακριβώς τι είναι το top web offer για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Τελείως άκυρο δηλαδή το θέμα.

Δημοσ.
Φιλε S2Katana ο χαρακτηρισμος ''Top Web Offer'' ειναι ακρως παραπλανητικος.

Οταν τον διαβαζουν οι περισσοτεροι (οπως εγω) πιστευουν οτι εννοουν πως ειναι η καλυτερη προσφορα στα ελληνικα Online shops , καποιοι αλλοι (οπως ο φιλος antonl) πιστευουν οτι ειναι μια τιμη καλυτερη απο του eshop ξεχνωντας οτι υπαρχουν δεκαδες αλλα online καταστηματα.

Μη μου πεις οτι το πλαισιο δεν εγραψε αυτον τον χαρακτηρισμο απο πονηρια και με σκοπο να ξεγελασει τους καταναλωτες.Θα μπορουσε αντι ''Top Web Offer'' να γραψει "Special web price" αλλα εκει πονταρουν φαινεται , στην παραπλανηση.

Φίλε μου, εγώ προσωπικά ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι η καλύτερη προσφορά της αγοράς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κάποιος άλλος εύλογα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.Αυτό βέβαια οφείλεται στη νοοτροπία μου να ψάχνω τα πάντα πριν καταθέσω κάποια χρήματα στην αγορά του προιόντος.

Η διαφωνία μας δλδ έγκειται στο τι θεωρούμε τον μέσο καταναλωτή και αν χρήζει προστασίας επί του προκειμένου.;)

Δες βέβαια λίγο και αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.

plaisio-1.jpg

@paredwse, σε ευχαριστούμε!:-)

Δημοσ.
Η διαφωνία μας δλδ έγκειται στο τι θεωρούμε τον μέσο καταναλωτή και αν χρήζει προστασίας επί του προκειμένου.;)

Ακριβως φιλε μου , με τον χαρακτηρισμο "top web offer" ο μεσος καταναλωτης (εκει κατατασσω και τον εαυτο μου) πιστευει κατι αλλο απο αυτο που το Πλαισιο εννοει και αυτο ειναι κατι που το Πλαισιο το ηξερε απο πριν και γι'αυτον το λογο το εκανε ,για να ξεγελασει το μεγαλυτερο μερος του καταναλωτικου κοινου.

Μακαρι οι τιμες του πλαισιου να ηταν τοσο φτηνες οσο φτηνο ειναι αυτο το μαρκετινγκ τρικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...