Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχισαν τα οργανα...λεπτενουν τα μοντελα και ανεβενει η τιμη.....αρχισαμε να ξεφευγουμε. Μελεταω εδω και μερες την αγορα του 1000h και να τωρα το νεο μοντελο....

Ωραιο φαινεται, θελουν να πλησιασουν το macbook air αλλα βλεπω σε λιγους μηνες και πλησιαζουν και την τιμη του.

Θα παραμεινω στο 1000h

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το touchpad έχω τους 7.0.3.8, so far so good. Αν έχεις παλαιότερους φρόντισε να τους απεγκαταστήσεις πριν εγκαταστήσεις τους καινούριους.

...και πως τους απεγκαθηστω τους παλιους drivers?

Δημοσ.
Ξέρει κανεις αν αυτα που πουλαει το pda4u ειναι με ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικα XP η ειναι εισαγωμενα μονο με αγγλικα?

Ναί φίλε είναι το Ελληνικό μοντέλο.Το έχει στείλει σήμερα και το περιμένω αύριο.

Δημοσ.

please help me... εχει περασει καποιος απο εσας τα office 2003 ή 2007? εμενα μου εμφανιζεται το εξής προβλημα: ενω η εγκατασταση γινεται οκ, οταν ανοιγω το excel και μετα παω να το κλεισω μου πεταει error, αλλα γινεται μονο στο excel ενω σε ολα τα αλλα ειναι οκ. εχω δοκιμασει 3 εκδοσεις 2003 και μια 2007. τι να κανω μου την εχει βιδωσει? please help..

Δημοσ.
ενας φιλος θελει να αγορασει αμεσα το asus 1000h απο ποιο καταστημα να του πω να παει να το παρει?
Η τιμη νομιζω ειναι παντου ιδια 449 ευρω το ειδα σημερα σε πλαισιο saturn mediamark και παντου ειχε την ιδια τιμη
Δημοσ.

Παιδια λυστε μου μια απορια. Ενας επεξεργαστης Atom π.χ. N270 με τι επεξεργαστη Pentium ισοδυναμει? Για να μπορω να σκεφτω και να συγκρινω τι εφαρμογες μπορει να τρεξει

Δημοσ.

Παιδιά εχθές το πήρα στα χέρια μου απο το πλαίσιο. Τέλειο είναι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μια ερώτηση. Όλα έχουν χωρισμένο τον δίσκο σε 2 partitions? Βλακεία δεν είναι?

Δημοσ.
Παιδια λυστε μου μια απορια. Ενας επεξεργαστης Atom π.χ. N270 με τι επεξεργαστη Pentium ισοδυναμει? Για να μπορω να σκεφτω και να συγκρινω τι εφαρμογες μπορει να τρεξει

According to the Super PI test result, the Atom at 1.6GHz is a little bit faster than the old Intel Pentium III-M “Tualatin” at 1.13GHz, but slower than the laptop-use Intel Celeron M “Dothan-512″ at 900MHz, utilized in the Asus Eee PC. However, Super PI is a single-threaded application, while the “Silverthorne” CPUs incorporate HyperThreading technology for improved performance of multi-threaded software.

http://laptoping.com/intel-atom-benchmark.html

το προβλημα δεν ειναι μονο τι εφαρμογες μπορει να τρεξει αλλα και ο χρονος εκτελεσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...