Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι για το εεε 1000 σε αυτους που το εχουν παρει.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να υποκυψω και εγω συντομα και να το αγορασω αλλα θα ηθελα να ξερω αν κανενας σας εχει βαλει μεσα office η κανα πιο βαρυ προγραμμα οπως το autocad να μου πει ποσο καλα τρεχει το pc.

Τον θελω φυσικα για δευτερο υπολογιστη (να αντικαταστησω το παλιο μου λαπτοπ compaq 2135eu) για να μπορω να κουβαλαω μαζι μου ανα πασα στιγμη αλλα θα ηθελα να εχω και μερικα προγραμματα μεσα να διευκολυνομε και στη δουλεια μου.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 1,9 κιλα απορώ γιατί έχει βαρύνει αρκετά, λες να είναι απο τη ραμ? Παντως παιδες όσο θα έρχονται οι γιορτές τόσο θα έχουμε μεγάλες προσφορές και που θα πάει...

Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω κατι για το εεε 1000 σε αυτους που το εχουν παρει.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να υποκυψω και εγω συντομα και να το αγορασω αλλα θα ηθελα να ξερω αν κανενας σας εχει βαλει μεσα office η κανα πιο βαρυ προγραμμα οπως το autocad να μου πει ποσο καλα τρεχει το pc.

Τον θελω φυσικα για δευτερο υπολογιστη (να αντικαταστησω το παλιο μου λαπτοπ compaq 2135eu) για να μπορω να κουβαλαω μαζι μου ανα πασα στιγμη αλλα θα ηθελα να εχω και μερικα προγραμματα μεσα να διευκολυνομε και στη δουλεια μου.

Δουλεύω AutoCAD 2008, Rhino 4.0 και Photoshop/InDesign CS3. Μην περιμένεις τρελλή απόκριση σε απαιτητική εργασία, για απλές δουλειές κάνει πάντως. Σημειωτέον ότι έχω και 2048ΜΒ RAM.

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα ένα και εγώ και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του σε συνδυασμό με την φορητότητα του.

Πέρασα τα αγγλικά xp sp2 (δεν βρίσκω λόγο για να το αναβαθμίσω στο sp3) θα ήθελα όμως να ρωτήσω κανά δύο πράγματα:

1) απενεργοποιείται το touchpad;

2) σε review διάβασα ότι παίζει κανονικά ταινίες 720ip x.264 αλλά σε μένα όταν τροφοδοτείται με μπαταρίες δεν γίνεται (αποσυγχρονίζεται ο ήχος από την εικόνα, βλέπω σε slowmotion), ενώ με ρεύμα γίνεται αλλά μερικές φορές όταν έχει κοντινό πλάνο με γρήγορη κίνηση παρατηρείται το παραπάνω - χρησιμοποιώ το KMPLAYER. Καμία ιδέα κανείς για βελτίωση της κατάστασης ή κάποιος γρηγορότερος player;

3) Επειδή οι πόροι του συστήματος είναι περιορισμένοι υπάρχει κανένα site ή κάποιες προτάσεις για το καλύτερο στήσιμο του netbook;

Δημοσ.
Πρόσφατα απέκτησα ένα και εγώ και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του σε συνδυασμό με την φορητότητα του.

2) Καμία ιδέα κανείς για βελτίωση της κατάστασης ή κάποιος γρηγορότερος player;

Δοκίμασες τον Gom Player, που είναι και δωρεάν ? Δες εδώ

Καλορίζικο, το περιμένω και εγω μεσα στη βδομάδα σε ασπρο, εχω ηδη παρει ενα σιμακι 2GB RAM για να την αλλάξω. :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Το μηχανηματάκι αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ κανονικά για την δουλειά μου (θα πάρω μία φτηνή tft, 1 πληκτρολόγιο και 1 ποντίκι και θα είμαι ok.).

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Το μηχανηματάκι αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ κανονικά για την δουλειά μου (θα πάρω μία φτηνή tft, 1 πληκτρολόγιο και 1 ποντίκι και θα είμαι ok.).

οχι απλα οκ αλλα αρχονταςB)

http://forum.eeeuser.com/

Δημοσ.
Απο πότε το open office κοστίζει 50 ευρώ? Εγώ δε βλέπω άλλη διαφορά πάντως...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908078

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908246

Μάλλον προσπαθούν να τα μασήσουν από το κράτος. Και καλά κάνουν αλλά εμείς τι φταίμε???

Το παράγγειλα και Δευτέρα-Τρίτη θα το έχω και γώ( το 2ο)

Μόλις μου ήρθε! Το φορτίζω και θα σας πω σε λίγες ώρες και τις δικές μου εντυπώσεις! Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι δίνει και πολυμηχάνημα "δώρο"!¨(μάλλον γι αυτό και η τιμή του είναι πιο τσιμπημένη...)

Στο eshop έχει εξαντληθεί....

Δημοσ.

Αποφάσισα τελικά να το πάρω μιας και δικαιούμαι και επιδότηση από το Δες την Ψηφιακά. Αλλά στα μαγαζιά που συμμετέχουν στη δράση δεν υπάρχει!

Το πλαίσιο που το έχει λέει ότι δεν το δίνει με επιδότηση!

Μάλλον πουλάει πολύ και πουλάνε τρέλα και αυτοί!

Που θα το βρω ρε παιδιά; ;;;

Το λευκό θέλω

Δημοσ.
thnx, εχει δοκιμασει κανεις τους καινουργιους drivers της elantech για το touchpad ή το νέο driver της gpu? αν ναι, αποδιδουν καλυτερα?

Για το touchpad έχω τους 7.0.3.8, so far so good. Αν έχεις παλαιότερους φρόντισε να τους απεγκαταστήσεις πριν εγκαταστήσεις τους καινούριους.

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν αυτα που πουλαει το pda4u ειναι με ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικα XP η ειναι εισαγωμενα μονο με αγγλικα?

Δημοσ.

Eee PC S101: A premium Netbook

The Eee PC S101 is the cooler and slimmer version of the Eee PC 1000H. It's equipped with an Atom chipset, 10.2-inch display and solid-state drive. What makes this model really special is its exceptional sleekness, coming in at just less than a inch thick with a 2.2-pound heft. This makes the Eee PC 1000H look bloated and heavy in comparison.

More: http://www.liliputing.com/2008/10/asus-eee-pc-s101-reviewed-pretty-and-pricey.html

Review: http://www.mobilecomputermag.co.uk/20081007968/asus-eee-pc-s101.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...