irahara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι έχει σχέση με το πρόγραμμα της Αsus στην διαχείριση της cpu (νομίζω λέγεται hybridengine). Βάλε High και δες αν λύθηκε το πρόβλημα.
kostas k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι έχει σχέση με το πρόγραμμα της Αsus στην διαχείριση της cpu (νομίζω λέγεται hybridengine). Βάλε High και δες αν λύθηκε το πρόβλημα. Είναι κάπως καλύτερα. Τουλάχιστον δεν γονατίζει τόσο πολύ. Άρα είναι θέμα επεξεργαστή;
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει κατι τετοιο να μας πει εντυπωσεις? http://www.notebooknotes.com/blog/review-mac-os-x-1056-on-asus-eee-pc-1000h.html
kotlid Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα δοκιμασει εγω αλλα πολυ μικρη η οθονη για osx νομιζω!!!
Radiant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 σε τι συχνότητα παίζει η μνήμη του 1000h? Mιάς και πέσαν οι τιμές λέω να χτυπήσω μια 2άρα. Ελεγα για αυτή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554739 Λέτε να υπάρξει θέμα ασυμβατότητας? edit: Α και btw αν κάποιος που παρακολουθεί το thread έχει βάλει Windows 7 - τρέχουν καλύτερα από τα XP στο συγκεκριμένο μηχανάκι?
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα τα jolicloud και ubuntu δουλεύουν καλύτερα. Το 7 δεν το έχω δοκιμάσει, πολύ ακριβό λειτουργικό για netbook. Όσο για τη μνήμη, δε θυμάμαι στα πόσα τρέχει, αλλά δεν είδα και καμιά εμφανή διαφορά από τα 1gb στα 2gb.
derizio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλησπερα! Δοκιμασα μετα απο αρκετο καιρο παλι να βαλω win 7 αλλα δεν βρισκω πουθενα drivers πλεον. Τι εγινε? Τους κοψανε? Ξερει κανενας τιποτα? Που μπορω να τους βρω?
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! Δοκιμασα μετα απο αρκετο καιρο παλι να βαλω win 7 αλλα δεν βρισκω πουθενα drivers πλεον. Τι εγινε? Τους κοψανε? Ξερει κανενας τιποτα? Που μπορω να τους βρω? Αν και λιγο αργά απαντάω ...φιλε μου αν θελεις τους drivers για 7 μπορώ να τους ανεβασω κάπου και να σου τους στειλω. Εγώ έχω περασμένα win 7 professional.πρεπει πρωτα να κανεις αναβάθμιση firmaware για να ειναι συμβατό το μηχάνημα με τα 7.
parsifal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω στο eBay για λογαριασμό του αδερφού μου που η μπαταρία του 1000H του τα 'φτυσε εντελώς. Βλέπω ότι εκτός από μοντέλα με τη standard χωρητικότητα (6600 mAh) της original μπαταρίας, παίζουν και μερικά μοντέλα με κάτι θηριώδεις χωρητικότητες της τάξης των 10000-12000 mAh. Παράδειγμα. Υπάρχει κανένας που να έχει αγοράσει τέτοιου είδους μπαταρία για το EeePC του; Εντυπώσεις; Δίνουν πράγματι μεγαλύτερη αυτονομία από την original; Αξίζει η αγορά μιας τέτοιας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
aekfc212 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω κ εγω με την μπαταρια με το που περασαν 2-3 μερες απο την εγγυηση η μπαταρια τα επαιξε κ με το ζορι κραταει 20 λεπτα. εχω βρει στο εβαυ με καμια 30αρια ευρω με 10400μαh κ με 20+ 6600mah. μεταφορικα δωρεαν απο χονγκ κονγκ. αξιζει λετε με την μεγαλη θα κραταει κανα 5ωρο η μπα; απο δειαρκεια τι λεει θα βγαλει πανω απο χρονο; ενας πωλητης δινει 3 χρονια εγγυηση μαλιστα παρακαλω οποιος εχει παρει καποια παρομοια μπαταρια να μου δωσει τα φωτα του ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.