Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με την ευκαιρία του format, για να ρίξω πάνω τα 7, έβαλα σε ένα partition και το Moblin για να το δοκιμάσω.

Δε μπορώ να πω οτι είναι τόσο εύχρηστο κ καλό όσο το παρουσιάζουν... Δεν έχω κ μεγάλη πείρα με linux γενικά, αλλά μου φάνηκε πολύ περιορισμένο.

Το έχει δουλέψει κανείς να πει καμιά γνώμη; Ή αν προτείνει κάποια άλλη διανομή; Θέλω βασικά κάτι απλό κ γρήγορο για τα στάνταρ (net, msn, youtube, άντε και κανα mail / word) για να μη μπαίνω στα 7.

Επίσης ενω όλα δουλεύουν out of the box (στο Moblin), το wireless αρνείται! Ενω με καλώδιο συνδέεται και επίσης στα 7 ασύρματα συνδέεται κανονικά κ χωρίς να χρειάστηκαν drivers...

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα με το Asus 1000H τον έχω 15 μήνες και ξαφνικά έμεινε από μπαταρία,παρ'όλο που την έβγαζα όταν τον δούλευα με ρεύμα την εκφόρτιζα και πάλι κανονικά τέλος πάντων με έναν ίδιο ενός φίλου τσέκαρα ότι δεν φταίει η φόρτιση ούτε ο φορτιστής άρα μένει μόνο η μπαταρία,αυτό το έχει πάθει κάποιος άλλος; το σημερινό όμως που μου κάνει είναι ότι δεν ανοίγει πατάω το ΟΝ και δεν ξεκινάει ο σκληρός δίσκος και δείχνει μαύρη οθόνη,με F2 βέβαια μπαίνει στο Bios αλλά μέχρι εκεί δεν ξέρω τι να κάνω υπάρχει καμμιά ιδέα να διορθώσω το πρόβλημα ή τον στέλνω στην αντιπροσωπεία; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα,

από το manager βλέπω ότι υπάρχει κανονικά το PE partition.

Στο bios όμως, αφού απενεργοποιήσουμε το boot booster, πατάω το F9 αλλά δεν μου εμφανίζεται το σχετικό παράθυρο για recovery. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί;

Ευχαριστώ,

Γιώργος

ps. ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί παλαιότερα απλά με βιάζει λίγο και δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το post

Δημοσ.

Εγω εχθες περασα μια version ultimate των 7 που την εχουν "αδειασει" λιγο για netbook. Κατεβασα και τους drivers απο το site της asus για win 7 αλλα δεν μου δουλευει η καμερα. Ξερουμε κατι για αυτο?

Δημοσ.

Δεν το κοιταξα να σου πω την αληθεια αλλα ποτε δεν την απενεργοποιω απο εκει... θα το κοιταξω το βραδυ!

Δημοσ.

δεν είναι θεμα αν το έκανες εσύ.επειδή έκανες bios update για να βάλεις τα 7 πιθανόν να είναι απενεργοποιημένη η κάμερα στη νέα έκδοση

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια σήμερα πρεπει να πεθανε το μηχάνημά μου.πατάω κουμπί να ανοιξει τίποτα.βαζω βγαζω μπαταρια το αφηνω μόνο με το ρεύμα και πάλι τίποτα.το ανησυχητικό ειναι οτι όταν το τοποθετώ στο ρευμα δεν αναβει λαμπακι οτι φορτίζει ή οτι είναι στο ρευμα.τιποτα απολυτως.Η μπαταρια ειναι σίγουρα γεμάτη και δεν μπορεί να πάρει μπρος.

Είναι μέσα στην εγγύηση.Τι κάνω ;το παω στο κατάστημα που το πήρα ή παίρνω τηλέφωνο στην Asus ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παίδες, το δικό μου το Eee pc 1000H μου "γονατίζει" σε κάθε κίνηση. Δηλαδή ό,τι κι αν κάνω (είτε χρησιμοποιώ internet, είτε ο,τιδήποτε άλλο πρόγραμμα) "κολλάει" για μια στιγμή (3-4'') και μετά αρχίζει. Του έκανα φορμάτ, αλλά πάλι τα ίδια! Το κάνει σε εσάς; Κι αν όχι, σε τι μπορεί να οφείλεται;

Δημοσ.

Τσεκαρε τις εφαρμογες που τρεχουν με το που φορτωνει το συστημα,κανε κανενα memory test μηπως και εχει παραδωσει πνευμα η μνημη.Με τι λειτουργικο το δουλευεις;

Δημοσ.

Windows XP. Αυτό το "κόλλημα" το είχε από τότε που το αγόρασα. Έχω τρέξει ήδη διάφορα προγράμματα για να δω την κατάσταση του δίσκου και των μνημών, αλλά "βγαίνουν" καθαρές. Έχω κατεβάσει και τους καινούργιους drivers των συσκευών του pc μήπως έφταιγε κάτι, αλλά πάλι τίποτα. Γιαυτό ρώτησα εδώ, μήπως είναι... "φυσικό" του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...